Benden yaşlı çok bişey beklememek lazım ağır hasarlıdır da.Arkadaşlar ben dün Letgo'da bakıyordum ve 9.500 liralık bir CG çıktı karşıma zaten motor alacaktım sizce bu motor alınır mı?
Motor evraksız, çok büyük ihtimal yediemin otoparkından çalınma.Arkadaşlar ben dün Letgo'da bakıyordum ve 9.500 liralık bir CG çıktı karşıma zaten motor alacaktım sizce bu motor alınır mı?
Alınmaz başına bela alırsın CG zaten problemli ve keko motoru ayrıca 9500 liraya motor olmaz dolandırıcı olma ihtimali yüksek.
Benden yaşlı çok bir şey beklememek lazım ağır hasarlıdır da.
Motor evraksız, çok büyük ihtimal yediemin otoparkından çalınma.
çalıntı olsa ilana koyar niye koyamasın?Yani ben düz süreceğim işte oradan buraya hava atmak için değil ama yani adam bana temiz diyor ayrıca otomatik ve en güzel yanıda parçası bol her yerde var.
Eski olması benim için sorun değil.
İyi de çalınma olsa ilana koyamaz ki yani zaten yasa dışı değil mi bu?
Ayrıca otomatik.
İlana çok rahat koyabilir, bakın ben bir dönem maddiyatsızlıktan böyle motorlara çok baktım ve %90'ı çalıntı buluntu. Geriye kalan %10 ise sadece fatura ile bağda bahçede kullanılan motorlar.İyi de çalınma olsa ilana koyamaz ki yani zaten yasa dışı değil mi bu?
CG model motorlar otomatik olmaz buradan zaten satan kişinin saçmaladığı belli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.