IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 3 Mayıs 2025 #11 epnes0x dedi: Evet ama diyelim aldım bir sorun çıkartır mı çalınma olduğundan yani plakasını işte ruhsatını vb de alınca? Genişletmek için tıkla... Plaka ve ruhsat alamazsınız, motor evraksız.
epnes0x dedi: Evet ama diyelim aldım bir sorun çıkartır mı çalınma olduğundan yani plakasını işte ruhsatını vb de alınca? Genişletmek için tıkla... Plaka ve ruhsat alamazsınız, motor evraksız.
Foxy1 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #12 epnes0x dedi: Evet ama diyelim aldım bir sorun çıkartır mı çalınma olduğundan yani plakasını işte ruhsatını vb de alınca? Genişletmek için tıkla... hiçbirini alamayacağınız için sıkıntı çıkarmaz herhalde
epnes0x dedi: Evet ama diyelim aldım bir sorun çıkartır mı çalınma olduğundan yani plakasını işte ruhsatını vb de alınca? Genişletmek için tıkla... hiçbirini alamayacağınız için sıkıntı çıkarmaz herhalde