9.5K ping görmeme katkıda bulunan Türk Telekom'a sonsuz teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 1080PYE kadar izlediğimi okulda mı söyledim yoksa evde mi? :D Dikkatli oku. Okulda TurkNet evde Türk Telekom var. Evde ki Türk Telekom daha iyi çalışıyor. TurkNet çok yavaş çalışıyor bende.

2 bölgede de aynı altyapı olmadığını anlamamak için mi kendini zorluyorsun anlamadım.

Okulun altyapısı ayrı, evin ayrı. Şunu bir anla arkadaşım! Her neyse @Dr. hocam gelin arkadaşın komedi şovunu izleyelim.
 
Benim de böyleydi dışardaki porrttan bizim eve geçen DSL kablosunu CAT 6 ile değiştirdik pingim sabit 20 Amasya'da yaşıyorum 24Mbps internetim var saniyede de 3.1 MB indiriyorum kablo değişikliği yapmadan önce 1MB indirme hızı vardı pingim Valorant'ta basede 30 midde 90 sidede 10k yı görüyordu :D sonra müşteri hizmetleriyle uğraştık bayağı ya aylarca sonra bir gün dikkatimi çekti kablo değiştirdim 150 liraya. Fiber kablo kullansaydım daha iyi olabilirdi ama CAT 6 gayet yeterli geldi dışardaki DNS kablosunu kontrol edebilirsin benim eski telefon hattı kablosuydu binada altyapı yok hiçbir şey yok onu çürük gördüğüm gün elektrikçiye değiştirdim ve rankım bronzdu şu an diamond 3 :d
Nereden bulabilirim kabloyu ? Sitede oturuyorum :D
Ciddi ciddi görsel de ne var diye bakıyordum, o detayı görünce ciddiyetim bozuldu.
:D :D :D
Altyapı kime ait dostum?
Bin yaşa sen dostum :D Türk Telekom kendi şirketiymiş gibi savunan insanları anlayamıyorum.
o pinglerde olsanız oyuna giremezsiniz.ping değerinize göre bir bölgeye girersiniz.mesela örnek vereyim 300-400 ping alırsanız ırak iran o bölgenin oyunları ile eşleşirsiniz .oda uzuuuun beklersiniz oda bulmak için.o yüzden boş post kasmayın.
Yok hocam bu oyun PUBG değil :D :D :D
Oyuna girdikten sonra çıkmış olabilir banada öyle oluyor.
Evet hocam.
TT'ye ait tabii ama çalışma, yoğunluk vs. değişen durumlar tabii. TürkNet farklı altyapı mı kullanıyor? (xDSL'de) Burada da sorunlar oluyor ben de sorun yaşıyorum ama direkt konu açıp firma adını lekelemiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyor ve sorun bildiriyorum. 1-1.5 saat içinde hallediliyor.
Lekelenmiş bir firmanın adını zaten lekeleyemeyiz hocam sadece biraz daha leke bulaştırmış oluruz.

Screenshot_4.png
 
O yüzden mi okul ve ev dip dibe? :D

Mesela bizim evin yanında internet kafe var. Kişiye veya kişilere özel altyapı çekilebiliyor.
Hangi okul acaba? Merak ettim. Bu kadar bilgisizsiniz madem neden konuya gelip bilmişlik taslıyorsunuz? Zaten sinirliyim, sinirimi sizden çıkartmayayım. Şimdi konuyu terk et. İstediğin kadar profil mesajlarıma "kahkaha" ifadesi bırak. Umrumda değilsin.
 
Herkesin altyapı kalitesine göre değişiyor bunu bilmeden şu iyi bu kötü mantıksız. Herkeste zannediyor ki 10 ping alıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı