Arkadaşlar okulun 3. haftadı ve benim şimdiden 9 gün devamsızlığım oldu nakil olacağım ve nakil olana kadar okula gitmek istemiyorum evde yatmak çok güzel geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca okulun 2. günü gitmediğim için hala eksik olan kitapları alamadım.
Arkadaşlar okulun 3. haftadı ve benim şimdiden 9 gün devamsızlığım oldu nakil olacağım ve nakil olana kadar okula gitmek istemiyorum evde yatmak çok güzel geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca okulun 2. günü gitmediğim için hala eksik olan kitapları alamadım.
Yani en baştan batırmışsınız ama ailenizin okula gelip dilekçe vermesini falan isteyin. Belki de bu sene sınıfta kalıp sonra açığa geçip her gün evde yatabilirsin
Veli izin dilekçesi yazıp müdür yardımcısına verebilirsiniz. Üstünden 5 gün geçmemiş özürsüzleri özürlüye geçirebilirsin bu şekilde. Belki 5 gün geçenleri de kabul ederler gidip sormakta fayda var.
E niye okula gidiyorsun evde yatmak güzel geliyorsa? Şunu diyeyim liseyi bu yıl bitirdim 2 aydır işe gidip geliyorum otelde çalıştıgım için 6-7 gün sonra sezon bitiyor ve işten çıkıyorum. İşten çıkınca evde ne yapacağım boş boş diye düşünüyorum. Senin yaşlarda bende öyleydim ve herkes öyleydi emin ol. O yüzden okula git lise zamanlarının tadını çıkar. Bana dediklerinde hadi oradan be ne özleyeceğim diyene kadar devamsızlık yapmayıp gitseydim keşke.