Arkadaşlar okulun 3. haftadı ve benim şimdiden 9 gün devamsızlığım oldu nakil olacağım ve nakil olana kadar okula gitmek istemiyorum evde yatmak çok güzel geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca okulun 2. günü gitmediğim için hala eksik olan kitapları alamadım.
Artık sistem eskisi gibi değil belli bir süre geçtikten sonra izinliye çevirilmiyor.Kardeşim alacaksın yanına babanı, abini ya da ablanı gideceksin müdüre sildireceksin. Ya da özürlüye geçirteceksin, bu kadar basit.
Artık sistem eskisi gibi değil belli bir süre geçtikten sonra izinliye çevirilmiyor.
Arkadaşlar okulun 3. haftadı ve benim şimdiden 9 gün devamsızlığım oldu nakil olacağım ve nakil olana kadar okula gitmek istemiyorum evde yatmak çok güzel geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca okulun 2. günü gitmediğim için hala eksik olan kitapları alamadım.
Merhaba kardeşim bende 12. Sınıfım çok devamsızlığım oldu sınıfta kalmanın eşiğindende döndüm. Normalde özürlü özürsüz 2 devamsızlık çeşidi diye biliyordum bende fakat geçen sene faaliyet diye bir durum daha olduğunu öğrendim. Okul disipliniyle ailenle beraber görüşürsen faaliyet yapabilirler ve devamsızlığın ne özürlü ne özürsüz iki şekildede gözükmüyor yani kısacası siliniyor bilgin olsun.Arkadaşlar okulun 3. haftadı ve benim şimdiden 9 gün devamsızlığım oldu nakil olacağım ve nakil olana kadar okula gitmek istemiyorum evde yatmak çok güzel geliyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca okulun 2. günü gitmediğim için hala eksik olan kitapları alamadım.
Ben zaten 1 kez sınıfta kaldım normalde 10. sınıfım yaşıtlarımdan zayıf ve kısa boyluyum bu yüzden utanıyorum gitmek istemiyorum ayrıca şeker hastalığım var bana zor geliyor okulda ölçüm yapmak iğne vurmak falan bide asosyalim konuşmak isteyen olursa konuşurum ama muhabbetlere dalamam ortamlara giremiyorum tek huzur bulduğum yer yatakYapacak bir şey yok özel değilse ne için gitmediniz?
Açığa geç, zaten 1 yıl sınıfta kalmışsın geçebilirsin.Ben zaten 1 kez sınıfta kaldım normalde 10. sınıfım yaşıtlarımdan zayıf ve kısa boyluyum bu yüzden utanıyorum gitmek istemiyorum ayrıca şeker hastalığım var bana zor geliyor okulda ölçüm yapmak iğne vurmak falan bide asosyalim konuşmak isteyen olursa konuşurum ama muhabbetlere dalamam ortamlara giremiyorum tek huzur bulduğum yer yatak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.