9 gün spora gidilmezse ne olur?

3 güne falan yazılırım muhtemelen yani 3 gün 1.30 saat spor yapmak için 240TL gidecek ve bu benim için bayağı iyi para 15 yaşındayım daha onun yerine evde yapsam 3 gün daha mantıklı değil mi? Evde 5kg dumbell var şınav çeksem bir de dumbellarla zor hareket bulmam lazım.
Beslenmeyi değiştirmeyin, şınav + koltuk kenarı dips + 5kg dumbell ile omuz + sonsuz set biceps çalışırsınız :D problem yok, bir şey kaybetmezsiniz yani.

2 gün üst üste off vermem gerekince küçüldüm diye ağlıyorum kadar saçma bir şey duymadım.
Psikolojik bir durum olduğunu belirtiyorum.
Cümlenin genelini okuma zahmeti gösterirsen zaten 2 günde değil 10 günde de insanların küçülmediğini anlarsın. Spor yapan herkesin orada neyi anlatmak istediğimi anlayacağını düşünüyorum Batucum 🙂🙂

Son düzenleme:
Kasların erimesi yıllar süren bir şeydir. 9 günde maksimum olacak şey, 1 gün ağrı çekmektir. Eski gücün geri gelmesi birkaç günden fazla sürmez.

Spora 1 yıl ara bile verseniz, tekrar başladığınızda yeni başlayan birisinden katbekat daha fazla ağırlık kaldırırsınız. Buna kas hafızası denir.

Salon değiştireceğim, hala bir sıkıntılar yüzünden değiştiremedim. Bu nedenle 9 gündür spora gidemiyorum ve küçülmüş gibi hissediyorum. Bu psikolojik mi yoksa küçülmüş olabilir miyim? Küçülmüş olsam bile spora tekrar döndüğüm zaman 1-2 haftaya toparlar mıyım, toparlanmam ne kadar sürer? Bunlara cevap verebilirseniz sevinirim.
En fazla örneğin yeni yeni 20 kg kaldırmaya başladıysan 17.5 ile tekrar başlarsın o kadar.

Psikolojik ama diyet aksatılmamalı. Değil 9 gün 2 gün üst üste off vermem gerekince ağlıyorum küçüldüm diye
Arkadaşlar ısrarla cümlenin tamamını okumadan emoji spamlayan arkadaşlarımı görüyorum. Lütfen TÜRKÇE çalışın.
Spor yapmayan kişiler misiniz bilmiyorum ama düzenli spor yapıp, istemeden üst üste 2 gün off verince psikolojik olarak insan çöküntüye girip küçüldüğünü hisseder.
Cümlenin başında koskoca PSİKOLOJİK yazıyor, yapmayın etmeyin :')

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı