LemonTree68
Picopat
Daha fazla
Merhaba, sükse yapan pembe 9. nesil Xbox gamepad almayı düşünüyorum Amazon Germany'den. Bu üründe garantilik bir durum olursa garanti süreci nasıl işler? Global garanti var mı? Amazona sorduğumda Amazon garantisinin ayrı (Amazon 30G içerisinde kargo hariç tüm ücreti, 30G sonrası için ise kullanıcı kaynaklı bir sorun olmadıkça ithalat ücreti depozitosu hariç olan ücreti ödeyebileceklerini söylediler), Xbox garantisinin ayrı (kendilerine sorun bu konu hakkında) dediler. Forumlarda bazı arkadaşlar TR garantisi olmaz bazıları olur demiş. Kafam karıştı açıkçası. Microsoft desteğe yazdığımda bana şunu söylediler:
"I'm sorry thats not how it works, the warranty is attached to the german market which means you will need to provide a german adress which provides that you Live'in Germany. So it is best to look for a Controller that its sold in the turkish market"
Microsoft'un sitesine yurt dışı gamepadi kaydettirince 1 sene boyunca garanti alan arkadaşlar da gördüm, kısacası nasıl oluyor bu iş? Eğer garantilik bir durumum olursa TR'deki yere gönderebiliyor muyum?
"I'm sorry thats not how it works, the warranty is attached to the german market which means you will need to provide a german adress which provides that you Live'in Germany. So it is best to look for a Controller that its sold in the turkish market"
Microsoft'un sitesine yurt dışı gamepadi kaydettirince 1 sene boyunca garanti alan arkadaşlar da gördüm, kısacası nasıl oluyor bu iş? Eğer garantilik bir durumum olursa TR'deki yere gönderebiliyor muyum?
Son düzenleyen: Moderatör: