9. nesil Xbox gamepad sorunlu mu?

XBOX 9. nesil gamepadi olan birine bu gamepad sorunlu mu diye sorulursa ve sahibi evet sorunlu çünkü benimkinin tuşu yanlış çalışıyor der ise sorunun cevabı evet mi olur hayır mı?
Bu soruyu sana sorduğu için genel bir sorun olduğu anlamına gelmez. Konu sahibi burada genel olarak XBOX gamepad sorunlu mu demiş, sende evet demişsin. Kaynağın nedir diyorum bende?

Bu soruyu sana sorduğu için genel bir sorun olduğu anlamına gelmez. Konu sahibi burada genel olarak XBOX gamepad sorunlu mu demiş, sende evet demişsin. Kaynağın nedir diyorum bende?
Kaynağım düzgün çalışmayan XBOX kolum ve sorunun genel anlamda cevap bulması için geniş çaplı servis raporlarına ve firma yetkili çalışanları tarafından analiz edilmiş verilere ihtiyaç vardır. Burada Microsoft veya XBOX mühendisleri hariç kimse bu soruyu nesnel olarak cevaplayamaz.

Kaynağım düzgün çalışmayan XBOX kolum ve sorunun genel anlamda cevap bulması için geniş çaplı servis raporlarına ve firma yetkili çalışanları tarafından analiz edilmiş verilere ihtiyaç vardır. Burada Microsoft veya XBOX mühendisleri hariç kimse bu soruyu nesnel olarak cevaplayamaz.
O zaman mesajını düzenleyip "benim aldığım sorunlu çıktı" yazmalısın. Konu sahibini yanlış yönlendirme.

Bir sorum daha olacak xbox kolla ilgili, laptopda type-c girişi var ama only data transfer diye detay belirtilmiş. Bu girişi kullanarak iki ucu da type-c olan kablo ile kolu kullanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230506_151931_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230506_151931_Samsung Internet.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı