9 saatlik çalışabilecek iş nasıl bulunur?

yujirox

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizlere birkaç sorum olacaktı.
Daha önce hiçbir işte çalışmadım tecrübeleri olanlar önerileri olanlar aşağıya bir yorum bırakırsa bana yardımı dokunur şimdiden teşekkür ediyorum.

Vücut geliştirme ile ilgileniyorum malum her şey çok pahalandı bir işe girmem gerekiyor masraflarımı karşılamak için fakat tam zamanlı bir işte vücut geliştirmeye olan odağımı ve tutkumu kaybetmekten korkuyorum elimde birkaç iş olanağı var fakat bunlar sabah 10 akşam 10 şeklinde eğer bu işe girersem spor salonuna gitmek için zamanım kalmıyor. Vücut geliştirme ile ilgilenirken yandan bana gelir kaynağı olabilecek 8 9 saatlik yapabileceğim ne tür işler vardır veya var mıdır böyle bir iş olanağı yazar mısınız? (Örneğin kasiyerlik falan).

BİM, A101, şok gibi yerlerde kasiyerlik planınız varsa uzak durun çünkü 3 vardiya yani hem uyku düzeniniz mahvolur hem de vücut geliştirme işinize hiç odaklanamazsınız. Tavsiyem part time garsonluk veya komilik olur büyük şehirdeyseniz ücretleri tatmin edicidir genelde lakin yorarlar insanı.

BİM, A101, şok gibi yerlerde kasiyerlik planınız varsa uzak durun çünkü 3 vardiya yani hem uyku düzeniniz mahvolur hem de vücut geliştirme işinize hiç odaklanamazsınız. Tavsiyem part time garsonluk veya komilik olur büyük şehirdeyseniz ücretleri tatmin edicidir genelde lakin yorarlar insanı.

Çok teşekkürler yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı