9 saatlik dersten dolayı sınıfta kalır mıyım?

snaljinki

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 9 ders olan bir sınavım var, ilkinden 5 aldım ikincisinden de 10 bekliyorum. Bu dersi gecemezsem direkt sınıfta kalıyorum,2. dönemde geçmek için kaç almam lazım? Sözlüler 70 girilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesi mi? Bölüm dersiyse eğer kalma olayı yok bölüm derslerinde.

70 girilirse eğer 2. dönem çalışırsan düzeltirsin.

5-10 aldın diyelim sözlülerine 70 70 girilirse 70+70+5+10'dan 155 eder bunu da 4E bölürsek 38.75 eder ilk dönem ortalaman bu olur geçmen için 2.dönemde 61.25 ortalama yapman lazım bu dersi.

Meslek lisesi mi? Bölüm dersiyse eğer kalma olayı yok bölüm derslerinde.

70 girilirse eğer 2. dönem çalışırsan düzeltirsin.

Meslek dersi tüm hocalar genel ortalama 50 üstü olsa bile meslek dersi 50 ortalama altıysa kalıyorsun dediler
5-10 aldın diyelim sözlülerine 70 70 girilirse 70+70+5+10'dan 155 eder bunu da 4E bölürsek 38.75 eder ilk dönem ortalaman bu olur geçmen için 2.dönemde 61.25 ortalama yapman lazım bu dersi.
İki sınavdan 70 70 alsam sözlulerde
hadi 60 olsa 61 ortalamayı geciyormuyum

Meslek dersi tüm hocalar genel ortalama 50 üstü olsa bile meslek dersi 50 ortalama altıysa kalıyorsun dediler.

İki sınavdan 70 70 alsam sözlulerde.
Hadi 60 olsa 61 ortalamayı geciyor muyum?
Korkutmak için söylemişlerdir. Kalmıyorsun bölüm derslerinden.

Dersten geçmeniz ya da geçememeniz sınıfta kalmanıza engel değil. Ortalamanız 50'den düşükse ya da 3'den fazla zayıfınız varsa öyle kalırsınız. Güncel 9 ve 10. sınıflara göre böyle. Sorumlu olarak bir sonraki sınıfa geçersiniz sınıfta geçme şartlarını sağlıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…