Çiko777 Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Hangi konular çıkacak 9. sınıf için 1.dönem 1. yazılı matematik sınavında bunun hakkında bir bilginiz var mı?
Hangi konular çıkacak 9. sınıf için 1.dönem 1. yazılı matematik sınavında bunun hakkında bir bilginiz var mı?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 9 Ekim 2024 #2 Foruma sorana kadar hocana ya da sınıfına sorman daha mantıklı olmaz mı? Okuldan okula farklılık gösteriyor çünkü.
Foruma sorana kadar hocana ya da sınıfına sorman daha mantıklı olmaz mı? Okuldan okula farklılık gösteriyor çünkü.
Çiko777 Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 Bazinga Physicist dedi: Foruma sorana kadar hocana ya da sınıfına sorman daha mantıklı olmaz mı? Okuldan okula farklılık gösteriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ortak sınav diye birşey var ya hocam.
Bazinga Physicist dedi: Foruma sorana kadar hocana ya da sınıfına sorman daha mantıklı olmaz mı? Okuldan okula farklılık gösteriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ortak sınav diye birşey var ya hocam.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 9 Ekim 2024 #4 Çiko777 dedi: Ortak sınav diye birşey var ya hocam. Genişletmek için tıkla... O yayınlandıysa oradan bakabilirsin. Biraz baktım da göremedim. En kötü müfredata bakıp, sınav haftasına kadar olan konuları çalışırsın.
Çiko777 dedi: Ortak sınav diye birşey var ya hocam. Genişletmek için tıkla... O yayınlandıysa oradan bakabilirsin. Biraz baktım da göremedim. En kötü müfredata bakıp, sınav haftasına kadar olan konuları çalışırsın.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.170 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #5 Mantık, kümeler mümeler falan çıkıyordu ben okuduğum zamanlar. Tabii 4 sene önce. Şu an neler çıkıyor bilmiyorum. Çok değişiklik oldu ama konular aynıdır yine herhalde.
Mantık, kümeler mümeler falan çıkıyordu ben okuduğum zamanlar. Tabii 4 sene önce. Şu an neler çıkıyor bilmiyorum. Çok değişiklik oldu ama konular aynıdır yine herhalde.