9. sınıf 2. dönem sınav haftası için nasıl çalışılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar ilk öncelikle selamlar. Size ve ben bir şey soracağım 1. dönem 86.4487 ortalama ile takdir aldım ama şimdilik 90 üstü yapmak istiyorum ortalamamı nasıl çalışabilirim? Bana plan önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk öncelikle selamlar. Size ve ben bir şey soracağım 1. dönem 86.4487 ortalama ile takdir aldım ama şimdilik 90 üstü yapmak istiyorum ortalamamı nasıl çalışabilirim? Bana plan önerir misiniz?

Geçen dönem bende takdir almıştım aslında ders çalışmıyorum sadece Ders'de anlatılanları pürdikkat dinliyorum bazen notlarım arasına alıyorum her kişinin anlayiş şekli farklıdır sende ona göre bir plan yap veya nasıl anladığını söylersen yardımcı olabilirim

Geçen dönem bende takdir almıştım aslında ders çalışmıyorum sadece Ders'de anlatılanları pürdikkat dinliyorum bazen notlarım arasına alıyorum her kişinin anlayiş şekli farklıdır sende ona göre bir plan yap veya nasıl anladığını söylersen yardımcı olabilirim

Ortalaman kaç? O zaman

Aynı hedefteyiz. Bende öyle pürdikkat dinliyordum çalışıyordum fakat seçmeli ders sıkıntısı yüzünden öyle peki 90 üstü barajı aşmak istiyorum o ne olacak.

90 üstü için çok çok çalışmak gerek benim şu an için öyle bir hedefim yok ama çok zor bazı çalışkan arkadaslarim var 90 üstü ortalamaları var ama çocuklar asosyel gibiler durmadan ders çalışıyorlar rehberlik hocasından yardım isteyebilirsin veya kendine göre bir plan hazırla ona uy ona göre sınavlara hazırlan ama çok uğraşmanız gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı