9.Sınıf Dönem Ortasında Lise Değiştirebilir miyim?

rootsh

Megapat
Selam arkadaşlar başlıktanda gördüğünüz gibi ben bu sene 9.sınıfa başladım gittigim okul kötü bir okul bu yüzden şimdi fazla paramız yok ama birinci dönem ailem beni özel saglık meslek lisesine aldırmayı düşünüyor böyle bir şey mümkünmü sonuçta özel okul kontenjan felan sorunu sıkıntı olmaz para verdiğimiz için her halde bunu merak ediyorum cevap veren herkese teşekkürler.

Nakil olabilirsin ailenin müdürle konuşması lazım ve gitmek istediğin lisenin kontejanında boş yer olması lazım.

Sonradan gitmek istediğin okulun müdürüne 2.dönem burda okumak istediğini söylemelisin zaten müdürler söyler hangi işlemleri yapman gerektiğini ama istersen önce git bir sınıf öğretmenine danış.

Özel okulların çoğu neredeyse hepsi 200 puan. :D Yani değiştirme imkanın var. Bu ve bu tür işlerde yani (özel okullarda) herşey paraya bakıyor.

Kısaca değiştirebilirsin. Hiç bir sorun yok. Hem nakil yaptırmana gerek yok git o okula kayıt ol senin kaydın otomatik olarak o okuldan silinecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı