9. Sınıf Fen Lisesi için kaynak önerisi

JrWhite

Decipat
Merhaba, en zorundan kaynaklar istiyorum sizden. Kaliteli ve zor olsun matematik olarak. Diğer derslerde (biyoloji gibi) orta zor kaynaklar önerirseniz sevinirim. Acil Yayınları 9. Sınıf Matematik çözdüm, kolaydan zora iyi gibiydi ama bir tık kolaydı. Şu an matematik olarak orijinal alacağım o kesin ama sizden diğer dersler ve matematik için farklı kaynaklar önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kardeşim alıyorsun oradan Barış Çelenk TYT Matematik Soru Bankası
Biyoloji için de Palme ; Kimya için Aydın ; Fizik için 3D.

Kardeşim alıyorsun oradan Barış Çelenk TYT Matematik Soru Bankası
Biyoloji için de Palme ; Kimya için Aydın ; Fizik için 3D.
Hocam yeni müfredata göre olsa daha iyi olur ve 9. Sınıf mı alsam kitaplari yoksa tyt olarak mı alsam bilemedim. Bizim sınıfta ayt çözenler var :(

Önden gitmek sana hiçbir şey kazandırmayacak lafta ayt çözenlere takılma obpni ve temelini sağlamşaltır palme 9.sınıf alabilirsin.
Zor mudur hocam 8. Sınıf olarak çok memnun kalmamıştım.

Hocam hep bilgi sarmalı oneriyorlar onun için kolay diyor bazı arkadaşlarım çap yayınları diyorlar çok kararsız kaldım piyasayi da çok bilmiyorum ama derslerde çok zor sorular veriyorlar alışmam lazım.

Merhaba, en zorundan kaynaklar istiyorum sizden. Kaliteli ve zor olsun matematik olarak. Diğer derslerde (biyoloji gibi) orta zor kaynaklar önerirseniz sevinirim. Acil Yayınları 9. Sınıf Matematik çözdüm, kolaydan zora iyi gibiydi ama bir tık kolaydı. Şu an matematik olarak orijinal alacağım o kesin ama sizden diğer dersler ve matematik için farklı kaynaklar önermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Matematik için en üst seviye 3D, Apotemi, Barış üçlüsüdür muhtemelen.(Orijinali almamış olsaydın onu da söylicektim orijinal de zordur) Biyoloji için zor mu bilmem ama biyotik çok öneriliyor. Ben de çözdüm zamanında öğretici ve kaliteli bir kaynak bence.

Matematik için en üst seviye 3D, Apotemi, Barış üçlüsüdür muhtemelen.(Orijinali almamış olsaydın onu da söylicektim orijinal de zordur) Biyoloji için zor mu bilmem ama biyotik çok öneriliyor. Ben de çözdüm zamanında öğretici ve kaliteli bir kaynak bence.
Biyotik basit. Sınav senemde AYT'sini çözdüm. Tüm test kitabında toplasan 10 yanlışı geçmemiştir. Çok iyi olduğumdan değil. Soruların tarzı yüzünden. Konuyu bilen adam çok iyi yapar. Konuyu bilen adamı zorlayacak olan kitap iyidir. Ama biyotik tam ders sonrası tekrar kitabı. Ama sınav fulletecek bir kitap değil ne yazık ki.

Biyotik basit. Sınav senemde AYT'sini çözdüm. Tüm test kitabında toplasan 10 yanlışı geçmemiştir. Çok iyi olduğumdan değil. Soruların tarzı yüzünden. Konuyu bilen adam çok iyi yapar. Konuyu bilen adamı zorlayacak olan kitap iyidir. Ama biyotik tam ders sonrası tekrar kitabı. Ama sınav fulletecek bir kitap değil ne yazık ki.
Evet konu sonrası genel bir tekrar amaçlı orta şeker bir kaynak. Zorlayıcı ve sınava yönelik değil. Yeni nesil soruları az. Zaten yks döneminde hep önce teog tarzı kısa ve konuyu öğreten sorular, sonrasında yeni nesil sınava yönelik sorular çözülmeli. Bu noktada biyotik bence konu sonrasında tekrar amaçlı çözülmeli ama tek kitap giderse sıkıntı. Bir tane böyle ösym tarzı yeni nesil soruların çok olduğu (diğer branşlarda 3,4,5 var biyolojisini bilmiyorum ösym tarzı olarak) kaynak ile geriden geliş testi olarak çözerse eksiksiz gider.

Hocam şimdi kolaydan zora doğru bilgi sarmalı, acil ,orijinal matematik yeni müfredat olarak öneriliyor. Sizce iyi olur mu? Fakat fen dersi için bilgim yok. Biyoloji için çok zor alsam mı bilemedim çünkü sınavlar ezbere dayalı olur ve test değil. Ayrıca her hafta sözlü varmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı