9. sınıf için test kitabı önerisi

Ya hocam şimdi arkadaş bu kitabı alsa ilk konusu atıyorum fonksiyonlar. Fonksiyonlarda bu arkadaşa ters fonksiyon öğretmeyevekler ama kitapta olacak bu konu kafası karışacak falan. Kafası karışmış zaten belli ya yeni mğfredat bilgisarmal alsın ya da kitapçıua sorsun yeni müfredatı o daha iyi bilir.

Ya hocam şimdi arkadaş bu kitabı alsa ilk konusu atıyorum fonksiyonlar. Fonksiyonlarda bu arkadaşa ters fonksiyon öğretmeyevekler ama kitapta olacak bu konu kafası karışacak falan. Kafası karışmış zaten belli ya yeni mğfredat Bilgi Sarmal alsın ya da kitapçıua sorsun yeni müfredatı o daha iyi bilir.

TYT kısmında illa çözecek hepsini TYT'den bir şey çıkaramazlar zaten temel fonksiyon olmadan AYT mat çözülmüyor gidip fonskiyon çıkaracak değiller ya TYT'yi paşa paşa çözecek yani.

TYT kısmında illa çözecek hepsini TYT'den bir şey çıkaramazlar zaten temel fonksiyon olmadan AYT mat çözülmüyor gidip fonskiyon çıkaracak değiller ya TYT'yi paşa paşa çözecek yani.
Tabii remel olarak tyt ye benzer olur haklısınıx da şimdi ufak tefek pürüzlerde onların işlediği ama kitspta olmayan veya kitapta olan onlsrın işlemediği bir konu olduğunda kafası karışacak falan bunlara hiç gerek yok diyorum.integral falan çıkarmışlar ne yapıyorlar belli değil millet temel fonksiyon bilgisiyle mühendisliğe gidecek calculus çu delirir döver :) bu arkadaşları maalesef. Limitte bile bir şey kalmadı. Teorem falan da yok hiç bir matematik konusunda.

Tabii remel olarak TYT'ye benzer olur haklısınıx da şimdi ufak tefek pürüzlerde onların işlediği ama kitspta olmayan veya kitapta olan onlsrın işlemediği bir konu olduğunda kafası karışacak falan bunlara hiç gerek yok diyorum. İntegral falan çıkarmışlar ne yapıyorlar belli değil millet temel fonksiyon bilgisiyle mühendisliğe gidecek calculus çu delirir döver :) bu arkadaşları maalesef. Limitte bile bir şey kalmadı. Teorem falan da yok hiçbir matematik konusunda.

Hocam ne Integra'li ne limiti Allah aşkına adam daha kök görmemiş hayır fonksiyonun için ters fonksiyon çıkarıldı diyelim sırf bunun için veya bunun gibi ufak tefek detaylar için o kitap alınmaz bu alınmaz demeye gerek yok ki arkadaş bakar ne çıkmış ona çalışmaz olur biter TYT'den çıkarabilecekleri konu yok bu arkadaşımız aktifi alsa ne integral görecek ne de limit bunları konuşmak için erken ve gereksiz.

Hocam ne Integra'li ne limiti Allah aşkına adam daha kök görmemiş hayır fonksiyonun için ters fonksiyon çıkarıldı diyelim sırf bunun için veya bunun gibi ufak tefek detaylar için o kitap alınmaz bu alınmaz demeye gerek yok ki arkadaş bakar ne çıkmış ona çalışmaz olur biter TYT'den çıkarabilecekleri konu yok bu arkadaşımız aktifi alsa ne integral görecek ne de limit bunları konuşmak için erken ve gereksiz.
Tamam sizin yorumunuz ben sayısalda kendime ve göre sisteme göre kısmen iyi bir sonuç yaptım ve 4 yıldır gözlemlediklerim bunlardı. Bu arkadaşın kafası zaten karışık ona göre bu önerileri yaptım. Yayınlar zaten hepsi yavaş yavaş yeni müfredat çıkarıyor eski müfredatla sürünmesin diye.

Tamam sizin yorumunuz ben sayısalda kendime ve göre sisteme göre kısmen iyi bir sonuç yaptım ve 4 yıldır gözlemlediklerim bunlardı. Bu arkadaşın kafası zaten karışık ona göre bu önerileri yaptım. Yayınlar zaten hepsi yavaş yavaş yeni müfredat çıkarıyor eski müfredatla sürünmesin diye.

Anlıyorum sizi lakin olayı integrale cart curtda bağlamanız hata arkadaşa AYT önermiyoruz ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı