9. sınıf için test kitabı önerisi

Hocam yanlıl yönlendirmeyin yanlış anlamışsınız sanırım arkadaşkarın kafası karışmasın lütfen. Yeni müfredat derken yeni nesil yorum sorularından bahsetmiyorum gerçekten mğfredat değiştiyeni konular geldi bazıları gitti ve bazılsrının yeri değişti.

Bilgi Sarmal başlangıç için hiçbir zaman yönlendirilmedi tavsiye edilmedi. Çünkü orta seviye bir kaynak.

Kırtasiye artık nereye gidersen git abiyedeki abi aktif ve karekökün kitabını arıyorum yeni müfredata uygun halleri geldi mi diye sor geldi derse al bu kadar.
Direkt kolay ve yeni müfredata hazır kaynak sor sen belki aktif karekök seviye değiştirmiştir yeni kitsplarında zannetmiyorum ama olabilir sen direkt yeni müfredat kolay kaynak sor ceya bilgi sarmal al.

Bilgi Sarmal başlangıç için hiçbir zaman yönlendirilmedi tavsiye edilmedi. Çünkü orta seviye bir kaynak.
Evet biliyorum bende şaşırdım fakat yeni müfredatta kolay levele düşmüş diyorlar bende kuzenimin kitaptan gördüm level düşmüş. Yeni müfredayın kolay-orta kaynaklarından şu an.

Direkt kolay ve yeni müfredata hazır kaynak sor sen belki aktif karekök seviye değiştirmiştir yeni kitsplarında zannetmiyorum ama olabilir sen direkt yeni müfredat kolay kaynak sor ceya Bilgi Sarmal al.

Evet biliyorum bende şaşırdım fakat yeni müfredatta kolay levele düşmüş diyorlar bende kuzenimin kitaptan gördüm level düşmüş. Yeni müfredayın kolay-orta kaynaklarından şu an.

Seviyesi gerçekten kolaya düşmüşse o zaman olabilir kitabın yarısından çoğu kolay olmalı arkadaş daha 9. sınıf %30 kolay %60 orta vermek saçma olur.

Seviyesi gerçekten kolaya düşmüşse o zaman olabilir kitabın yarısından çoğu kolay olmalı arkadaş daha 9. sınıf %30 kolay %60 orta vermek saçma olur.
Hocam başka kaynak yok maalesef karekök 9.sınıf soru bankası da ortalama düzeyde karekök 0lar falanda olabilir ama hepsi eski müfredat aktifte sadece tyt ayt ürrtiyor diye biliyorum onh almasıda saçma olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı