Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 27 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar 9'a geçtim. Önerebileceğiniz test kitapları var mı?
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2018 #2 Bilfen ve Biltest.
kaankupeli Hectopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 47 27 Eylül 2018 #3 Palme Yayınlarının Fizik, Kimya, Biyolojisi. Karekök Matematik. Final Yayınları Türkçe TYT kitabı güzeldir.
Palme Yayınlarının Fizik, Kimya, Biyolojisi. Karekök Matematik. Final Yayınları Türkçe TYT kitabı güzeldir.
KopuQlavye Kilopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 898 Çözümler 2 Yer Yanlışlıkla Doğduğum Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2018 #4 DENlZ dedi: Bilfen ve Biltest. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen sene 9. sınıftım ve bir 9. sınıf öğrencisi için fazla yüksek zorluğa sahip sorular var bu iki yayında da. Ben Sayısal dersler için Esen ve ayrıca sözel dersler için Palme yayınlarını öneririm.
DENlZ dedi: Bilfen ve Biltest. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen sene 9. sınıftım ve bir 9. sınıf öğrencisi için fazla yüksek zorluğa sahip sorular var bu iki yayında da. Ben Sayısal dersler için Esen ve ayrıca sözel dersler için Palme yayınlarını öneririm.