9.sınıf ikinci dönem kalmamak için ne yapılabilir?

Mr.Whıte1

Decapat
Daha fazla  
9.sınıf öğrencisiyim ilk dönem ortalamam 60 olsa bile 4 dersten kaldım. İkinci dönem ne yapsam sınıfı geçebilirim?

Ne bu kadar zorluyor sizi daha lisenin ilk senesinde?

Bir şey yapamazsın, sorumluluk sınavlarına girersin.

İki yazılılara da çalışman gerekiyor, başka ne yapabilirsin ki? En düşük derslerinden proje ödevi al yardımcı olur. Derse katılım/sözlü puanlarından yüksek alman lazım. Hocalarla aranı iyi tut, derslere katıl. Çalışmaktan başka yapabileceğin bir şey yok.

Yine de bir şeyden kalırsan sorumluluk sınavlarına girersin bir dahaki seneye/senelerde. Ama bırakmamaya çalış çünkü ben 10. sınıfın tde sorumluluğunu 12’de verebilmiştim. Ya unutuyorsun ya üşeniyorsun ya da beceremiyorsun.

Daha yolun başındasın biraz gayret göster

9 da zorlanıyorsan 10 da kalırsın sen. 11-12 su gibi rahat geçiliyor.

Ne bu kadar zorluyor sizi daha lisenin ilk senesinde?

Bir şey yapamazsın, sorumluluk sınavlarına girersin.

Konuşma dinleme sınavı ve daha önce adını bile duymadığım dersler var düşünme eğitimi sağlık demokrasi sanat tarihi gibi 9.sınıf cidden zorluyor.

Konuşma dinleme sınavı ve daha önce adını bile duymadığım dersler var düşünme eğitimi sağlık demokrasi sanat tarihi gibi 9.sınıf cidden zorluyor.

Herkes o dersleri görüyor şu an, tek 9'lar konuşma ve dinleme sınavı olmuyor. Her sınıf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…