9.sınıf söylendiği kadar zor mu?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 9.sınıfa yeni geçti. M yaz tatilinde matematiğe biraz çalışmıştım. 9.sınıf söylendiği kadar zor mu? Okul başladığından beri o günkü işlediğimiz konuları tekrar ediyorum ve bugün biraz hasta olduğum için ders çalışmadım. Nedendir bilmiyorum. İçim rahat etmiyor. Sanki 1 gün konuları tekrar etmeyince sınavlarda tamamen başarısız olacağım gibi geliyor. Bu cidden de böyle mi yoksa bana mı öyle geliyor?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Where is your motivation?

9 ve 10 da matematik için Full işlem yeteneği ve üçgen çalışın. 11 ve 12 EA veya sayısal seçerseniz trigonometri, geometri ve fizikte çoğu formülün ispatını üçgenden çıkartabiliyorsunuz. Çoğu benzerlik ve üçgenin özelliklerinden çıkıyor. Ayrıca TYT Full işlem yeteneği sorularından oluşuyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben 9.sınıfa yeni geçti. M yaz tatilinde matematiğe biraz çalışmıştım. 9.sınıf söylendiği kadar zor mu? Okul başladığından beri o günkü işlediğimiz konuları tekrar ediyorum ve bugün biraz hasta olduğum için ders çalışmadım. Nedendir bilmiyorum. İçim rahat etmiyor. Sanki 1 gün konuları tekrar etmeyince sınavlarda tamamen başarısız olacağım gibi geliyor. Bu cidden de böyle mi yoksa bana mı öyle geliyor?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet 8. sınıftan daha zor ve çok fazla ezber var 9. sınıfta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı