9. sınıf soru bankası önerisi

9. sınıfa geçiyorum. Kaynak önerir misiniz?
Matematik - Bilgi Sarmal
Fizik - Bilgi Sarmal
Kimya - Miray
Biyoloji - Palme

Kalanlara gerek yok. Eğer not için istiyorsanız bilgi sarmal alın.

Onu bilmiyorum ne yazık ki. Bana da çoğu dersin hocası ya çap ya da Bilgi Sarmal öneriyordu.
Çap'a oranla bilgi sarmal daha iyi. Zorluk olarak kademe kademe artışı Orjinal dışında neredeyse hiçbir yayında bulamayacağınız kaliteden.

Bir de tavsiyem var. 9.sınıftan günlük paragraf ve problem çözmeye bağlarsanız TYT türkçeden 35+ matematikten 35+ ne yapabilirsiniz.
Problem yeni müfredatta 10. sınıfta işleniyor diye biliyorum.

İyi bir gelecek görüyorum hocam. Arkadaş ortamının sizi bozmasına izin vermeyin. İyi olduğunuz dersleri ve kötü olduğunuz dersleri söylerseniz düzeye göre ve kaliteye göre yardımcı olabiliriz.

Temeliniz varsa işinizi görür şahsi fikrim

İyi bir gelecek görüyorum hocam. Arkadaş ortamının sizi bozmasına izin vermeyin. İyi olduğunuz dersleri ve kötü olduğunuz dersleri söylerseniz düzeye göre ve kaliteye göre yardımcı olabiliriz.

Temeliniz varsa işinizi görür şahsi fikrim.
Fiziğim ortadır kimyam kötüdür biyojim ise iyidir matematigim çok iyidir iyi gelecek bende gormek isterim fakat lisede herkes düşük olunca korktum

Hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsunuz ve sadece sayısal derslerde mi istiyorsunuz?
Şuanda sadece sayısaldan başlamayı düşünüyorum tıp istiyorum

Problem yeni müfredatta 10. sınıfta işleniyor diye biliyorum.
Aslında kendisi çalışıp da yapabilir. Hem 10.sınıfta kolaylık sağlar hem de dediğim gibi 4 yıl boyunca problem çözerse güzel bir sıralamaya oynar.

Matematik - Bilgi Sarmal
Fizik - Bilgi Sarmal
Kimya - Miray
Biyoloji - Palme

Kalanlara gerek yok. Eğer not için istiyorsanız bilgi sarmal alın.
Peki başlangıç olarak mı bunları onerirsiniz

Haklısınız. Bende mat ve fen dersleri vardı. Fiziği hiç kullanmadım ama matematiği normaldi hatta biraz karışıktı. Ama biyoloji ve kimyası bayağı güzeldi.
Başlangıç olarak iyi midir

Fiziğim ortadır kimyam kötüdür biyojim ise iyidir matematigim çok iyidir iyi gelecek bende gormek isterim fakat lisede herkes düşük olunca korktum.

Şu anda sadece sayısaldan başlamayı düşünüyorum tıp istiyorum.

Ortaokuldan kalma temeliniz iyiyse lisede çok rahat edersiniz. Öyle ağır çalışmalar yapmayın. Eve gelin, günlük tekrarınızı yapıp 1-2 test çözün yeter.

Peki başlangıç olarak mı bunları onerirsiniz
Başlangıç olarak sizin söylediklerinize göre (derslere göre seviye) önerilerim bunlar.

Fiziğim ortadır kimyam kötüdür biyojim ise iyidir matematigim çok iyidir iyi gelecek bende gormek isterim fakat lisede herkes düşük olunca korktum
Hocam ben de ortaokulda çok iyiydim ancak liseye geçince notlarım baya düştü. Arkadaş ortamı beni bozdu ve arkadaş ortamından kurtulunca obp 20+ puan arttı. Arkadaş ortamını koruyabileceğinize güveniyorsanız çok stres yapmanıza gerek yok.
Şuanda sadece sayısaldan başlamayı düşünüyorum tıp istiyorum
Üzücü gerçek şu ki iyi bir üniversitede tıp okumayı düşünüyorsanız coğrafya hocamın şu lafını unutmamalısınız: "Tıp bile okusanız bir hukukçu kadar coğrafya yapmak zorundasınız."
Ne kadar doğru bilmem ancak doğruluk payı vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı