9. sınıf soru bankası önerisi

Peki sizce lisede test çözmek mi yoksa konu tekrari mi yapmak onemlidir

Arkadaş ortamı beni bozmaz diye düşünüyorum ailem tarafından çok düzenli bir şekilde yetistirildim ve kendi bilincimin farkındayım

Peki sizce lisede test çözmek mi yoksa konu tekrari mi yapmak onemlidir
İkisi de fakat ikisinide azar azar yaparak. Her gün, o gün okulda gördüğünüz konuları evde tekrar edin ve test çözün yeter.

Dersi dikkatli dinlersen test çözerken konuyu dibine kadar öğrenirsin zaten. Ama gerekirse sadece hafta sonu için olsun illa konu tekrarına bakmakta önemli.

Şimdiden önündeki zorlu 4 senede başarılar dilerim kardeşim.

Dersi dikkatli dinlersen test çözerken konuyu dibine kadar öğrenirsin zaten. Ama gerekirse sadece hafta sonu için olsun illa konu tekrarına bakmakta önemli.
Reis peki bazı kişiler var çok çalışıp 30 alıyorlar tam olarak sebebi ne bende öyle olmaktan korkuyorum

Şimdiden önündeki zorlu 4 senede başarılar dilerim kardeşim.
Çok teşekkür ederim kral önerilerin içinde minnettarım

Reis peki bazı kişiler var çok çalışıp 30 alıyorlar tam olarak sebebi ne bende öyle olmaktan korkuyorum

Benim şimdiye kadar karşılaştıklarım zeka geriliğinden öyleydi. İki kelimeyi bir araya getiremezlerdi 24 saat ellerinde kitap olurdu. Not çıkarırlardı video izlerlerdi son ders notlarını isterdik 10 dk okurduk 90 alıp çıkardık.

Technopat'a soru bankası yayını soran birinin öyle birşey yaşayacağını düşünmüyorum. Sizden umudum var benim.

Peki onlar çalışıp neden öyle oluyorlar

Çok teşekkür ederim bende çabalayacagim lgs olmadı yks yapmaya çalışacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…