9. sınıf soru bankası önerisi

Maalesef ki çok stres yaptım hep boyleydim denemelerde hep 470 480 yaparken 425 aldim.

Bende de öyle olmuştu stresten dolayı normalden kötü yaptım. Ama şu an mutluyum okulumdan. Hayırlısı demekte fayda var. Eskiden kendimi avutmak için istediğim okula girseydim yolda kaza yapardım gibi şeyler uyduruyordum 😂. Çok saçma biliyorum ama o kadar emek verip okulda sonuncu olan kızların beni geçmesi çok koymuştu bende böyle bahaneler üretmiştim kendime.

Tabi şimdi hocalarla konuşup kırtasiyelere de sorucam ama şimdi yazın başlayacağım için hocalara sormam o yüzden bir buraya sorayım dedim
Hocalarınıza sorup almanız en iyisi ancak bence yazdan başlamayın. Son yazınızın keyfini çıkarın. Önünüzdeki 4 sene adam akıllı yaz yapamayacaksınız.

Nasıl engelleyebilirim peki
Nasıl çözebileceğinizi bilmiyorum. Çözeni de görmedim çünkü herkes son sene stresini farkediyor. Gerekirse psikoloğa gidin ama bir şekil çözün.

Size en temel önerilerim şunlardır, bunları yaptıkça rahat edersiniz:
1- Stresi minimuma indirmeye çalışın.
2- 10.sınıfın son yazında TYT'nin en az %90'ını bitirmiş olup haftalık denemelere geçin.
3- Sosyal medyada çok takılmayın. İlk seneler sıkıntı olmaz ancak son iki sene bunu yapmayın. Ben bunun bedelini çok ağır ödüyorum.

Bende de öyle olmuştu stresten dolayı normalden kötü yaptım. Ama şu an mutluyum okulumdan. Hayırlısı demekte fayda var. Eskiden kendimi avutmak için istediğim okula girseydim yolda kaza yapardım gibi şeyler uyduruyordum 😂. Çok saçma biliyorum ama o kadar emek verip okulda sonuncu olan kızların beni geçmesi çok koymuştu bende böyle bahaneler üretmiştim kendime.
Okuduğunuz okul çok kötü değilse daha iyisini yapamadığınız için üzülmemek en iyisi. Ben de daha iyisini bekliyordum ancak şimdiki okuldan çok memnunum. Her şeyde var bir hayır

Aslında o kaza yapma olayı kısmı doğur her şerde vardır bir hayır derler

Peki sizler ne onerirsiniz kitap olarak

Bende de öyle olmuştu stresten dolayı normalden kötü yaptım. Ama şu an mutluyum okulumdan. Hayırlısı demekte fayda var. Eskiden kendimi avutmak için istediğim okula girseydim yolda kaza yapardım gibi şeyler uyduruyordum 😂. Çok saçma biliyorum ama o kadar emek verip okulda sonuncu olan kızların beni geçmesi çok koymuştu bende böyle bahaneler üretmiştim kend

Hocalarınıza sorup almanız en iyisi ancak bence yazdan başlamayın. Son yazınızın keyfini çıkarın. Önünüzdeki 4 sene adam akıllı yaz yapamayacaksınız.

Nasıl çözebileceğinizi bilmiyorum. Çözeni de görmedim çünkü herkes son sene stresini farkediyor. Gerekirse psikoloğa gidin ama bir şekil çözün.

Size en temel önerilerim şunlardır, bunları yaptıkça rahat edersiniz:
1- Stresi minimuma indirmeye çalışın.
2- 10.sınıfın son yazında TYT'nin en az %90'ını bitirmiş olup haftalık denemelere geçin.
3- Sosyal medyada çok takılmayın. İlk seneler sıkıntı olmaz ancak son iki sene bunu yapmayın. Ben bunun bedelini çok ağır ödüyorum.

Okuduğunuz okul çok kötü değilse daha iyisini yapamadığınız için üzülmemek en iyisi. Ben de daha iyisini bekliyordum ancak şimdiki okuldan çok memnunum. Her şeyde var bir hayır
Siz yazın çalışmamamı onerirsiniz

Son düzenleme:
Öyle yoğun değil 1 2 saat diye düşünmüştüm fakat sizi dinleyeceğim
Biliyorum. Ben de zamanında öyle yapacam diye heveslendim ancak günlüğü geç 3 ayda toplam 1-2 saat çalışmadım. Şuan pişman mıyım, hayır.

Ancak size tavsiyem senenin konularını senesinde bitirin. Ben 3 sene gezdim tozdum son senem ve haftalık 7-8 konu ile uğraşıyorum. Kendinize yazık etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı