9. sınıf soru bankası önerisi

Çalışma yazın. Zaten derslerim iyi diyorsun. Ben 9 da bir gram çalışmayıp sınavdan önceki gün çalıştım sadece. Ortalamam 95'ti.
Hocam o taktik ben 78'i geçirmedi siz nasıl yaptınız. Gerçi bizim hocalar doğru sorudan puan kırıyordu da o ayrı

İşte dediğim gibi 20 30 alan insanlar duyunca çok ürktüm birde zeki insanlarda
Hocam imkan vermiyorum zeki olmalarına onların

Hocam o taktik ben 78'i geçirmedi siz nasıl yaptınız. Gerçi bizim hocalar doğru sorudan puan kırıyordu da o ayrı

Yani adam fen lisesinde

Ki obp çok önemli olduğu için yks de

Hocam o taktik ben 78'i geçirmedi siz nasıl yaptınız. Gerçi bizim hocalar doğru sorudan puan kırıyordu da o ayrı.

Hocam imkan vermiyorum zeki olmalarına onların.

Hocam çalışınca 6-7 sayfa not çıkarıyordum. 3 saat çalışıyordum genellikle. Ama biyolojide 7 de başlayıp gece 2 de bitirdiğimi falan da hatırlıyorum. Gerektiği kadar artık her şeyi öğrendiğimde çalışmayı bırakıyordum.

Hocam çalışınca 6-7 sayfa not çıkarıyordum. 3 saat çalışıyordum genellikle. Ama biyolojide 7 de başlayıp gece 2 de bitirdiğimi falan da hatırlıyorum. Gerektiği kadar artık her şeyi öğrendiğimde çalışmayı bırakıyordum.
Gene çok çalışmışsınız hocam tebrikler azminizi takdir ediyorum. Son gece çalışmalarım yarım saati geçmiyordu benim 😅

Yani adam fen lisesinde.

Aslında anadoludayım. 470 almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hazırlıklı bir okul istiyordum ve o civarlarda hazırlığı olan sadece 2-3 fen lisesi vardı. Lise mezunları listesine bakınca şu anda olduğum Anadolu lisesi bayağı öndeydi onlara göre.

Kaçıncı sınıfsiniz hocam.

10 olacağım. Ondan şimdiki 9 müfredatını biliyorum. Aşırı kötü bir şey. Kimya ve biyoloji resmen sözel dersler olmuş. Müfredatta iyice karıştı. 11'lerin konusunu gördük geçen. Eski 9ların konusunu da seneye görücekmişiz nedenini bilmem.

Son düzenleme:
Aslında anadoludayım :). 470 almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hazırlıklı br okul istiyordum ve o civarlarda hazırlığı olan sadece 2-3 fen lisesi vardı. Lise mezunları listesine bakınca şu anda olduğum Anadolu lisesi bayağı öndeydi onlara göre.
Reis ben o zaman bilgi sarmaldan başlıyorum dediğin gibi dediğin gibi bazı anaduolular fenden çok dahabiyi oluyor

Aslında anadoludayım :). 470 almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Hazırlıklı br okul istiyordum ve o civarlarda hazırlığı olan sadece 2-3 fen lisesi vardı. Lise mezunları listesine bakınca şu anda olduğum Anadolu lisesi bayağı öndeydi onlara göre.

10 olacağım. Ondan şimdiki 9 müfredatını biliyorum. Aşırı kötü bir şey. Kimya ve biyoloji resmen sözel dersler olmuş. Müfredatta iyice karıştı. 11'lerin konusunu gördük geçen. Eski 9ların konusunu da seneye görücekmişiz nedenini bilmem.
Sozellesmesi iyi bir şey mi kötü bir şey mi

Adam fen lisesinde derken sizden bahsetmememistim 20 30 alan kişiler fen lisesinde anlaminda

Sozellesmesi iyi bir şey mi kötü bir şey mi?

Sadece ezber. Kişiden kişiye değişir. Ben hep sayısalcıyımdır. Benim okuma, yorumlama ile hiç aram yoktur. Hayatımda hiç ciddi bir şekilde paragraf çözüp kitap okumadım. LGS'de de bütün hatalarım yorumlamadan ve yanlış okumadan kaynaklı oldu. Kitap olmasa bile paragrafın aşırı önemli olduğunu acı yoldan öğrendim.

Sadece ezber. Kişiden kişiye değişir. Ben hep sayısalcıyımdır. Benim okuma, yorumlama ile hiç aram yoktur. Hayatımda hiç ciddi bir şekilde paragraf çözüp kitap okumadım. LGS'de de bütün hatalarım yorumlamadan ve yanlış okumadan kaynaklı oldu. Kitap olmasa bile paragrafın aşırı önemli olduğunu acı yoldan öğrendim.
Senle aynı yoldayız bende sayisalciyim lgs de sadece 5 6 tane okuma hatası vardı

Resi az önce yazmıştım da görmedin galiba Bilgi sarmalla mi başlayayım

Senle aynı yoldayız bende sayisalciyim LGS de sadece 5 6 tane okuma hatası vardı

Resi az önce yazmıştım da görmedin galiba Bilgi Sarmal'la mi başlayayım

Sence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı