9. sınıfa geçerken ne yapılmalı?

Meslek lisesine gir eğer derslerin kötüyse. Oraya giderken fazla utanmana gerek yok herkes senin gibi olacak, herkes ile iyi geçinmeye çalış. Kimse ile aranı bozma, kavga etme. Umursamaz ol bazı şeyleri, bütün arkadaşlarına da iyi görün ki dört yılın çöp olmasın. Başarılı bir dört yıl olması dileğiyle güzel kardeşim.
Saygınlık kazanılacak !

Meslek lisesine gir eğer derslerin kötüyse. Oraya giderken fazla utanmana gerek yok herkes senin gibi olacak, herkes ile iyi geçinmeye çalış. Kimse ile aranı bozma, kavga etme. Umursamaz ol bazı şeyleri, bütün arkadaşlarına da iyi görün ki dört yılın çöp olmasın. Başarılı bir dört yıl olması dileğiyle güzel kardeşim.
Hocam çok kötü değil ama çalışmamıştım 320 puan aldım.

Kendini geliştirebileceğini eminsen Anadolu'yu düşün ancak puanın düşük gibi geldi, yine de senin hayatın.

Evet hocam Anadolu yazdım bu sefer de olmazsa meslek lisesine gideceğiz mecburi bu arada hocam meslege gidersem inşalllah gitmem de gidersem oradan güzel bir yeri tutturabilir miyim?

Evet hocam Anadolu yazdım bu sefer de olmazsa meslek lisesine gideceğiz mecburi bu arada hocam meslege gidersem inşalllah gitmem de gidersem oradan güzel bir yeri tutturabilir miyim?
İnşallah gitmesem diye bir şey olmasın ağzında bence. Meslek lisesine gidip oradan işini kuran çok arkadaşım oldu, haftalık on bin lirayı geçik kazancı olan arkadaşımı tanıyorum. Güzel bir yeri tutturursun, çevrendeki okullara göre değişiklik gösterebilir aslında.

Hocam yazılanları okumadım. Derece yapma gibi bir hedefiniz varsa yükseklere oynuyorsanız şimdiden günde 2-3 saat çalışmanız ve kademe kademe arttırman yararına olacaktır. Çok yükseklere oynamayacaksan ve şu anlık derece derdin yoksa rahatına bak 11. sınıfta çalışmaya başlayarak düzgün bir şekilde günde 4-5 saat olacak şekilde, seviyenize göre değişir, yine derece elde edebilirsiniz. Benim tavsiyem rahatına bak şu an düşünme bunları OBP dediğim lise ortalamanı yüksek tut, başına çok dert açar eğer yüksek tutmazsan, temel olarak konuları kavra ve okulda olan serserilerden uzak dur.

Biraz karışık yazmışım sesli ortamda yazdıklarıma odaklanmıyorum kusura bakmayın.

Hocam yazılanları okumadım. Derece yapma gibi bir hedefiniz varsa yükseklere oynuyorsanız şimdiden günde 2-3 saat çalışmanız ve kademe kademe arttırman yararına olacaktır. Çok yükseklere oynamayacaksan ve şu anlık derece derdin yoksa rahatına bak 11. sınıfta çalışmaya başlayarak düzgün bir şekilde günde 4-5 saat olacak şekilde, seviyenize göre değişir, yine derece elde edebilirsiniz. Benim tavsiyem rahatına bak şu an düşünme bunları OBP dediğim lise ortalamanı yüksek tut, başına çok dert açar eğer yüksek tutmazsan, temel olarak konuları kavra ve okulda olan serserilerden uzak dur.

Biraz karışık yazmışım sesli ortamda yazdıklarıma odaklanmıyorum kusura bakmayın.

Tamam hocam sağ olun sorun değil bu arada sayısal çalışsam yeter mi?

Tamam hocam sağ olun sorun değil bu arada sayısal çalışsam yeter mi?

Çalışmasan bile olur. Şu an dinlenmeye bak. Okul başlayınca paralel olarak ilerletmen, sınavları yüksek tutman yeterli ama hiçbir zaman özel okulda olan birisi kadar rahat not alamayacaksın iki tarafta okumuş biri olarak bunu söyleyebilirim. Oluyorsa özele yazılmanı tavsiye ederim not derdin olmaz ve avantajlı olursun diğerlerine göre OBP kalkmazsa. Şu an sayısal eşit ağırlık ayrımı yapman için çok erken kendin karar verirsin ona 11'e geçmeden önce. Ek olarak LGS'yi dert etme hiçbir önemi yok. Çok iyi bir sıralama yapmadığın sürece bütün liseler neredeyse birbirinin aynısı sadece insanların seviyesi değişiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı