9. sınıfta 4 dersten de kalındığı söyleniyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 9. sınıfta okuyorum okulların kapanmasına son 1 hafta kala bulunduğumuz sınıfa bir kağıt geldi ve 4 Ders'ten kaldığım yazılmıştı. Bu arada tüm sınıfın adı var herkesin yanına yazılmış işte şu kadar dersten kalmış diye, ben de bir tedirgin oldum ve e-Okul'dan bakmak istedim. 4 dersten kalmadığımı biliyorum çünkü 2 ders hariç diğer derslerim 50 üstü notlarda 2 derste matematik ve kimya, matematikten zaten kalıyorum ama kimyanın sözlüleri daha girilmemiş ve şu an 47,5 ortalaması var yani en kötü senaryoda en az 3 dersten falan kalmam gerekiyor. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlarda var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kağıdı gönderen anonim mi? Gidip konuşsanıza.

"Özürsüz olarak 10.5 gün, toplamda 30.5 gün devamsızlık yapan ögrenci sinif
Tekrarına kalır. Bulunduğu sınıfta 3'ten fazla zayıfı olanlar veya yıl sonu ortalaması 50 altı olan öğrenciler veya alt sınıflarla beraber
6'dan fazla zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapar."

Hocam iki dönemin ders ortalaması 50 altı ise ve ve 3'ten fazla ise tekrara kalırsınız. Umarım sorun yaşamazsınız iyi günler.

Saydıklarının hiçbiri yok vallahi ama müdür yardımcısı ile konuşmuştuk yani o bile kalmaman gerekiyor demişti. Pazartesi gel dedi pazartesi günü inşallah bir şeyler olurda bir sıkıntı çıkmaz.

Hocam kağıdı gönderen anonim mi? Gidip konuşsanıza.

Olay çözüldü sınıfı 1 tane dersten kalarak geçiyorum. Yorumun için sağ ol.

Sayının yanlış olduğunu müdür yardımcısı ile konuşsan daha yararlı olabilir.

Reis sınıfı geçiyorum yorumun için teşekkürler. Dediğin gibi yanlış çıktı 1 dersten kalıyorum sadace oda matematik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…