9. sınıfta 5.5 gün devamsızlık olursa belge alınabilir mi?

bno

Centipat
Daha fazla  
9. sınıf öğrencisiyim, devamsızlık 5,5 gün teşekkür alacağım verirler mi? Hocalara sordum vermiyoruz diyorlar, bazıları kalktı diyor. Kesin net bilgisi olan var mı?

Son durumu kalktı olarak biliyorum. Forumdaki herkes de kalktı diyor.

9. sınıf öğrencisiyim, devamsızlık 5,5 gün teşekkür alacağım verirler mi? Hocalara sordum vermiyoruz diyorlar, bazıları kalktı diyor. Kesin net bilgisi olan var mı?
1 dönemde 5, 1 yıl boyunca 10 gün hakkın var normalde ama kalktı o. Belge alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Geçen sene veriyorlardı. Ondan önceki sene vermediler. Kesinlik yok.

Evet o kural kalktı, belge alabilirsiniz.

Son 5 günde forumda şu konu hakkında en az 20 konu açıldı. Biraz baksanız kesin sonuca ulaşırdınız.

Evet alabiliyorsunuz. Yeni yönetmelikte bu durum kaldırıldı.

Alabilirsin. 5 gün olayı kalktı

Alınabilir. Önceden özürsüz devamsızlığı 5 günü aşan lise öğrencileri, takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu fakat kaldırıldı o. Artık alabilirsiniz.

Evet o kural kalktı, belge alabilirsiniz.
Kesinmi hocam
Son 5 günde forumda şu konu hakkında en az 20 konu açıldı. Biraz baksanız kesin sonuca ulaşırdınız.

Evet alabiliyorsunuz. Yeni yönetmelikte bu durum kaldırıldı.
müdür yar. Yalan söylüyor ozaman hocam inş alırım
Alınabilir. Önceden özürsüz devamsızlığı 5 günü aşan lise öğrencileri, takdir ve teşekkür belgesi alamıyordu fakat kaldırıldı o. Artık alabilirsiniz.
kesinmi hocam müdür yar. Sordum alamassın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…