En son hangi sınıfta kaldıysan o sınıftan devam edersin. Dönem bittiği zaman otomatik olarak sorun yok ise (2. dönem sonu) sınıf geçmiş oluyorsun 10. sınıf olarak devam edersin.9.sınıfım Anadolu lisesine gecmek istiyorum. Mudur donem sonu yani tatil bittikten sonra gececegim ıcın sınıfı gecsem de tekrar 9.sınıftan baslayacagımı soyledı. Dogru mudur?
yani sınıfı gecsem bıle tekrar 9.sınıftan baslıyorum dogrumu anladımEn son hangi sınıfta kaldıysan o sınıftan devam edersin. Dönem bittiği zaman otomatik olarak sorun yok ise (2. dönem sonu) sınıf geçmiş oluyorsun 10. sınıf olarak devam edersin.
Denlik denilen bir şey var okullar arasında
Ek olarak eğer görmediğin ders varsa geçtiğin yerden sorumlu oluyorsun ve sınavlarına giriyorsun haberin olsun
Hayır o zaman 9. sınıftan devam edersinyani sınıfa kalsam bıle 10.sınıftan baslıyorum dogrumu anladım
Hayır, sınıfta kalırsan 9. Sınıftan başlarsın.yani sınıfa kalsam bıle 10.sınıftan baslıyorum dogrumu anladım
pardon yanlıs yazdım yazmak ıstedıgım sey donem sonu gececegım ıcın 9sınıfı gecsem bıle tekrardan 9sınıftanmı baslarımHayır o zaman 9. sınıftan devam edersin
9. Sınıfı başarıyla bitirdigin an 10.sinif oluyorsun. Yani bu şu demek 10.siniftan başlarsın geçiş yaparsan herhangi bir sorun olmayacaktır.pardon yanlıs yazdım yazmak ıstedıgım sey donem sonu gececegım ıcın 9sınıfı gecsem bıle tekrardan 9sınıftanmı baslarım
peki ortalamamın belirli seviyede olması gerekıyormu aynı anadolu lısesı gıbıBaştan başlama diye bir saçmalık yok, üstteki yazan arkadaşlar doğru bilgiyi vermiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.