9. sınıfta derece için ne yapılması gerekir?

arasprox

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle 9. sınıfım yarın 2. dönem 1. yazılılar başlıyor OBP şu an 91 ama sanırım bu dönem biraz düşecek. Hedefim 30 20k arası bir sıralama yapmak ve çevremdekiler diyor ki 11 ve 12. sınıfta günlük ortalama 4 saat çalışarak 100 bine girdim. Ben de ortalama 93 OBP'm falan olacağını düşünüyorum toplamda ve günde 4 saat bence çok da az değil tabii ki bende en az o kadar çalışacağım ama çok üstüne çıkabileceğimi zannetmiyorum. Ben bu yaz ve 10. sınıfta sporun yanında derslerime çalışarak ilerleyeceğim ama gene de 12 de tempoyu arttırsam bile 80 90 binde falan kalırım diye endişeleniyorum, sizce ne olur bu durum cevap verirseniz sevinirim çünkü bayağı bir stres oluyorum yani.

Merhaba öncelikle 9. sınıfım yarın 2. dönem 1. yazılılar başlıyor OBP şu an 91 ama sanırım bu dönem biraz düşecek. Hedefim 30 20k arası bir sıralama yapmak ve çevremdekiler diyor ki 11 ve 12. sınıfta günlük ortalama 4 saat çalışarak 100 bine girdim. Ben de ortalama 93 OBP'm falan olacağını düşünüyorum toplamda ve günde 4 saat bence çok da az değil tabii ki bende en az o kadar çalışacağım ama çok üstüne çıkabileceğimi zannetmiyorum. Ben bu yaz ve 10. sınıfta sporun yanında derslerime çalışarak ilerleyeceğim ama gene de 12 de tempoyu arttırsam bile 80 90 binde falan kalırım diye endişeleniyorum, sizce ne olur bu durum cevap verirseniz sevinirim çünkü bayağı bir stres oluyorum yani.

Türkçe edebiyat matematik Geometri
Günde 4 saat çalışıyordur ama kafası orada değildir tabii 12. sınıfta 4 saat yetmez 11. sınıf için bile komik rakamlar ancak ara sınıf (9, 10) için yeterli.

Baraj derslerine çalışman çok önemli liseye yeni geçmişsin zorluklar illaki olur hangi dersten sorumlu isen ona ağırlık ver diğerlerinin de de zayıf olanının üzerinde dur. Şu anlık üniversite sınavının stresine girmene hiç gerek yok sınav notlarını yüksek tutmaya bak sıkı çalış, en önemlisi keyfini çıkarmaya bak bir daha gelmeyecek o zamanlar.

9. sınıfta bu kadar stres yaparsan 12. sınıfta stresten sınavına odaklanamazsın şu an yapacağın en iyi şey matematik ve geometriyle aranı iyi tutup hayatını yaşamak. 30-20k sıralama da derece değil. sadece 12. sınıfta çalışsan bile yaparsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı