9. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

Erdemw010

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni 9. sınıfa başladım. Bu sene gittiğim lise ortalama bir lise ve babam seni dershaneye yollamamizi ister misin dedi. Gideceğim dershanede sadece sayısal dersler var. Sizce gitmeli miyim? Bilmiyorum evde derslere pek çalışamıyorum yani. Çalışsamda 1 saat sonra sıkılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba yeni 9. sınıfa başladım. Bu sene gittiğim lise ortalama bir lise ve babam seni dershaneye yollamamizi ister misin dedi. Gideceğim dershanede sadece sayısal dersler var. Sizce gitmeli miyim? Bilmiyorum evde derslere pek çalışamıyorum yani. Çalışsamda 1 saat sonra sıkılıyorum.
Çalışmana yardımcı olacağını düşünüyorsan gidebilirsin, ancak YouTube'daki hocaları da dinlemeyi unutma bence

Yaş olgunluğu denen bir faktör var genç yaşta dershaneye gitmek sana bir şey kazandırmayacaktır 10.sınıfın yazında mert hoca kamplarıyla TYT bilgilerini kafana yerleştirilsin. Çalışmanın ekmeğini 11'de yiyeceksin 12'ye kadar TYT bilgilerin zaten oturacaktır geriye bir tek denemeye girmek kalıyor sık sık denemelere girerek mükemmel bir başarı elde edersin. Sınavın bir zorluğu yok tek yapman gereken programlı ve düzenli çalışmak eğer çalışma marotonu yaşamak istiyorsan geometri çözerek geleceğe temeller atabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı