9.sınıfta günde kaç soru çözülmeli ve kaç saat çalışılmalı?

767889

Centipat
9.sınıfım. Saat 16.00'da eve dönüyor ve 17.00'a kadar dinleniyorum. Çalışmak için saat 17.00 ile 23.00 arasına kadar zamanım var (hafta sonu tüm gün). Bugüne kadar hiç düzenli olarak soru çözmedim. İleride TM seçip Kara Harp Okulu'na gitmek istiyorum. Şu anlık günde 1 saat konu tekrarı, 1 saat kitap okuma ve konu ile ilgili not alıyorum. Bunlar toplamda 2-3 saat sürüyor ama bunun yetersiz olduğunu düşünüyorum. Günde kaç saat ve soru çözmeliyim?

Emin misin? Biraz zayıf olduğum için kilo almaya ve spora başladım ama bana hala yetersiz geliyor(bir de belirttiğim saatte ödevler hariç tutuldu).
yeterli tabii daha 3.5 yılın var sürdürülebilir rutinler oluşturman daha iyi olur insanız sonuçta ileride ihtiyacın olursa arttırır ya da değiştirirsin

Hiç soru çözülmemeli ve yarım saat ders çalışılmalı. Ödevini yap yeter. Okuyamayacağın kadar kitap oku. Hayatında bundan daha kolay kitap okuyabileceğin bir dönem bir daha olmayacak. Roman, tarih, bilim kafanı neyle ne kadar doldurabiliyorsan doldur. Oyun oyna, dizi film izle. Yazılılarını çok kötü gelmeycek kadar ayarladığın sürece 9'da bak keyfine. Hedeflerin yüksekse 11'de başlarsın adam akıllı ders çalışmaya.

Hiç soru çözülmemeli ve yarım saat ders çalışılmalı. Ödevini yap yeter. Okuyamayacağın kadar kitap oku. Hayatında bundan daha kolay kitap okuyabileceğin bir dönem bir daha olmayacak. Roman, tarih, bilim kafanı neyle ne kadar doldurabiliyorsan doldur. Oyun oyna, dizi film izle. Yazılılarını çok kötü gelmeycek kadar ayarladığın sürece 9'da bak keyfine. Hedeflerin yüksekse 11'de başlarsın adamakıllı ders çalışmaya.

Soru çözmüyorum ama nedense bu programla bile notlarım pek de iyi denilemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı