9. sınıfta ilk defa İngilizce sınavı olacağız, ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221102_200108.jpg
    Screenshot_20221102_200108.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20221102_200108.jpg
    Screenshot_20221102_200108.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam sizce nasıl bir şey yazayım?

Edit: Hocam şöyle yaptım.

Hocam biraz değiştirdim hoca düşük vermesin diye.
Burada bir hata var mı?
"My room is usually tidy and clean. I have a desk next to my bed and there is a wardrobe next to my brother's bed." şeklinde daha iyi olur.

Hocam merhaba. 9. sınıfım. Yarın ilk defa İngilizce yazılısına gireceğim ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Bu arada dediğim yazılı 2 bölümden oluşuyor. Yazılının 85 puanı yine normal bir şekilde olduğu gibi kağıtta ama 15 puanı ise kendi mahallemiz veya odamızı tanıtmamız lazım ama ben bu 15 puanlık soruyu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Kendi odamı tanıtmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım? Gerçekten İngilizce telaffuzum çok kötü :( İngilizcede pek iyi değilim. Tanıtımı Türkçe yazıp çeviriyle çevirip dinlesem hoca puan verir mi?

Hocam bizim sınavda yarın ve neredeyse hiç şıklı soru yok. Kendimizi tanıtarak cümle yazmamızı istediler + 3 tane falanda diyalog var bende ne yapacağım bilmiyorum. Tahmini 40 üstü alırım.

Var,
Kaça gidiyorsunuz. Siz.

Google çeviri kullanma deepl kullan.
10. sınıfa gidiyorum fakat bu "stay at my room" diye bir kullanım olmadığı gerçeğini değiştirmez. En küçük bir araştırmada bile doğrusunun "stay in my room" olduğunu görebilirsiniz, bunu da yapamıyorsanız native birine sorabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı