Biyografi şeklinde yazma. Düşük puan veriyorlar.
My room is -usually- tidy and clean*
"My room is usually tidy and clean. I have a desk next to my bed and there is a wardrobe next to my brother's bed." şeklinde daha iyi olur.Hocam sizce nasıl bir şey yazayım?
Edit: Hocam şöyle yaptım.
Hocam biraz değiştirdim hoca düşük vermesin diye.
Burada bir hata var mı?
"I stay at my room" diye bir kullanım yok
Hocam sizce nasıl bir şey yazayım?
Edit: Hocam şöyle yaptım.
Hocam biraz değiştirdim hoca düşük vermesin diye.
Burada bir hata var mı?
Hocam merhaba. 9. sınıfım. Yarın ilk defa İngilizce yazılısına gireceğim ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Bu arada dediğim yazılı 2 bölümden oluşuyor. Yazılının 85 puanı yine normal bir şekilde olduğu gibi kağıtta ama 15 puanı ise kendi mahallemiz veya odamızı tanıtmamız lazım ama ben bu 15 puanlık soruyu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Kendi odamı tanıtmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım? Gerçekten İngilizce telaffuzum çok kötüİngilizcede pek iyi değilim. Tanıtımı Türkçe yazıp çeviriyle çevirip dinlesem hoca puan verir mi?
10. sınıfa gidiyorum fakat bu "stay at my room" diye bir kullanım olmadığı gerçeğini değiştirmez. En küçük bir araştırmada bile doğrusunun "stay in my room" olduğunu görebilirsiniz, bunu da yapamıyorsanız native birine sorabilirsiniz.Var,
Kaça gidiyorsunuz. Siz.
Google çeviri kullanma deepl kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.