snbaye0 Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Herkese selam. 9 sınıfım ve 5 dersten kaldım. Sınıfta kalacağım. Sizce ne yapmalıyım? Açığa geçebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Herkese selam. 9 sınıfım ve 5 dersten kaldım. Sınıfta kalacağım. Sizce ne yapmalıyım? Açığa geçebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.759 Makaleler 5 Çözümler 38 10 Haziran 2024 #2 Açığa geçebilirsin.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.481 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 10 Haziran 2024 #3 Açığa geç sanayiye gir bir esnafın yanında iş öğren.
snbaye0 Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 GoDd1 dedi: Açığa geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince?
GoDd1 dedi: Açığa geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince?
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 snbaye0 dedi: Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince? Genişletmek için tıkla... Mazeret gerekiyor mu bilmiyorum ancak 10.sınıftan değil 9.sınıftan devam ediyorsunuz.
snbaye0 dedi: Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince? Genişletmek için tıkla... Mazeret gerekiyor mu bilmiyorum ancak 10.sınıftan değil 9.sınıftan devam ediyorsunuz.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.759 Makaleler 5 Çözümler 38 10 Haziran 2024 #6 snbaye0 dedi: Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince? Genişletmek için tıkla... Açıkta sınıf yok kredi puanı var 170 kredi yapınca mezun oluyorsun. Benim bildiğim 2.5 yılda bitme şansı var açığın yani telafi edebilirsin sınır tekrarını. Mazeret olarak sınıfta kaldığının belgesini milli eğitime götürüp geçeceksin.
snbaye0 dedi: Mazeret gerekiyor mu yoksa otomatik geçebiliyor muyuz? Bir de 10'dan mı 9'dan mı devam edıyoruz açığa geçince? Genişletmek için tıkla... Açıkta sınıf yok kredi puanı var 170 kredi yapınca mezun oluyorsun. Benim bildiğim 2.5 yılda bitme şansı var açığın yani telafi edebilirsin sınır tekrarını. Mazeret olarak sınıfta kaldığının belgesini milli eğitime götürüp geçeceksin.