Son gün çalışıp nasıl 96 ortalama yapabiliyorsunuz ya? Ben son gün çalışsam ortalamam acayip düşük olurdu. İlk dönem bir cıvıttım 68 ortalamam olmuştu. En düşük ortalamamdı.9. sınıfım, önceki 2 sınavlarda son gün çalışmıştım 2X ders videosu filan izlemiştim bir şekilde kurtardım. Sizce ikinci dönem ne yapabilirim aynı taktik işe yarar mı? (96 idi ilk dönem ort.)
Bende de aynısı oldu hocam, ben de az kalsın 3 ana dersten kalıyordum ama ucuz atlattım. Matematik 1. dönem 1. yazılı sınav sonucum 35'ti mesela. 2. yazılılarda 65 alarak kurtardım.Son gün çalışıp nasıl 96 ortalama yapabiliyorsunuz ya? Ben son gün çalışsam ortalamam acayip düşük olurdu. İlk dönem bir cıvıttım 68 ortalamam olmuştu. En düşük ortalamamdı.
fen lisesinde misin ordaki sınavlar daha zor oluyor galibaSon gün çalışıp nasıl 96 ortalama yapabiliyorsunuz ya? Ben son gün çalışsam ortalamam acayip düşük olurdu. İlk dönem bir cıvıttım 68 ortalamam olmuştu. En düşük ortalamamdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.