9 ve 10. Sınıf Kaynak Kitap Önerisi

Öğrenci Bey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 469 puan ile bir fen lisesine girdim. Şu an 10. sınıfım. Bu yaz tatilinde 9.sınıftan kalma eksikliklerim olduğu için bir 9.sınıf tüm dersler kitabı alıp çözmeyi düşünüyorum. Bunun için körfez yayınlarını düşünüyordum tüm dersler olarak bir DVD'si var, yapamadığında anlatımlı izlemek yararlı oluyor. Ancak Fem ve FDD yayınları da iyiymiş. Fem daha zor kalıyor sanırım. E diyelim Femde matematik yapamazsam şimdi kime soracağım yazın? :D O yüzden DVD düşündüm.
9. sınıfı tekrar ettikten sonra 10.sınıfı da tekrar etmek istiyorum aynı yaz. 10.sınıf için de yine Fem, FDD vs. olabilir. Ne alayım? Nasıl çalışayım? Tıp okumak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben FDD öneririm. Çünkü sınava yakın soru tipleri var. Fem yayınları artık bitti , almanı önermem.

Ben FDD'yi daha zor buluyorum. İkinci kitap olarak tercih edilmeli bence. Çok detay sorular var.
Körfez, karekök iyidir. Okyanus'un soru bankalarının da çözümleri var internette. 10. sınıfta Okyanus matematik çözmüştüm, fena değildi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı