9 yaşındaki çocuğa İngilizce öğretmek

Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşim 9 yaşında, seneye ortaokula geçecek. Benim zamanımda yüksek miktarda devlet desteği vardı ve koleje gönderilmiştim, dolayısıyla İngilizcem iyi sayılır. Ama günümüz şartlarını siz de biliyorsunuz, hem destek yok hem de fiyatlar en az 2 katına çıktı. Kendisi bir miktar burs kazanamazsa göndermeyecekler onu. Kendisinin şimdiden İngilizce öğrenmeye başlamasını istiyorum, o da istiyor. Fakat bu yaştaki çocuğun İngilizce öğrenmesini nasıl sağlarım bilemiyorum. Udemy gibi sitelerdeki kurslar ağır gelir, sıkılır kardeşim. Kitaplar da sıkar diye düşünüyorum. Bu işi yaparken bunalmamasını, devam etmesini istiyorum. Sizin bildiğiniz çocuklara yönelik kaynaklar, yöntemler var mı? Temelini şimdiden atması gerektiğini düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Deep Web'de chat sitelerinde geziyorum Google çevri yardımı ile onların dediklerini anlıyorum genelde hep aynı cümleler ile sohbet başlıyor bir yerden sonra ezberine giriyor.

İşin özü konuşarak öğreneceksin kelimeleri ise ezberlemek yerine böyle bir yol buldum ben.

Benim oglana sordum bakalim, isin ucunda odeme olabilir diyince gozleri açıldı Amerika'ya yerlestigimizde 1.5 yasindaydi, ingilizcesi ana dili gibidir, hatta turkcesi biraz zayif. Oradayken de ingilizce derslerinde ust seviyedeydi notlari. Belki ders vermeyi deneyebilir zoom üzerinden?

Hocam mümkünse ücretsiz ya da udemy gibi ucuz kaynaklar önerirseniz sevinirim. Ders aldırmak biraz maaliyetli olur, zaten birebir dersi ben kendim de verebilirim yks süreci bittikten sonra.
Hocam çocuk 9 yaşında utanır ve büyük ihtimalle temeli olmadığı için işe yaramaz.
Aynen öyle hocam. Kardeşimin hiç bilgisi yok denilebilir ingilizceyle ilgili. Tanımadığı birisiyle de karşılıklı diyalog kuramaz kendisi, utanır.
İngilizce çizgi filmler izletmeyi deneyin. Bir süre sonra öğrenmeye başlar diye düşünüyorum.
Mantıklıymış bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…