9 yıllık dostum benimle konuşmamaya başladı

İlk kez yaptığı bir şey değil. Aynı yaştayız ama küçük kardeşim gibi davranıyor.

Mizahı severim ve de gayet güzel bir çözümdü.
Kaprisli birini çekmeye gerek yok. Senin onun peşinden koşmana alışmış ve seni kullanmaya çalışıyor. Eğer onun peşinde koşmazsan elbet sana geri dönecektir.
 
Kendisiyle barışmayı deneyin. Eğer olmazsa sizinle tamamen bağları koparmak için bahane arıyordur ve o bahaneyi de bulmuş demektir. Benim de 7 senelik arkadaşım vardı. Hep beraber takılırdık ancak daha sonra yüzüme bile bakmadı. Gelip geçici şeyler bunlar.
 
Sizi kaybeden odur, bir şaka için küsülmez ve bu kişi gerçekten abartılı bir şekilde küstüyse gerçek bir arkadaş değildir. Bana da sadece oyunda onu yendim diye küsen bir arkadaşım vardı, hatta bazı arkadaşlarıma "o sizi kullanıyor" bile demişti. Onu her yerden engelledim ve şu anda aynı sınıftayız ama onla muhatap bile olmuyorum çok rahatım. Böyle insanlar ile ilişkini kes. :)
 
Benimde aynı binada oturduğum 4 senelik arkadaşım beni sattı. Yeni okuluna güveniyor hatta giderken "Benim zaten arkadaşlarım var" dedi. Arkadaşları arkadaş değil, okulun ilk haftası karı kız peşinde koşup, tiktok çekip, kendilerini gangster sanıyorlar. Pişman olucak eminim ama artık umrumda değil olan oldu.
 
Benim de aynı binada oturduğum 4 senelik arkadaşım beni sattı. Yeni okuluna güveniyor hatta giderken "benim zaten arkadaşlarım var" dedi. Arkadaşları arkadaş değil, okulun ilk haftası karı kız peşinde koşup, TikTok çekip, kendilerini gangster sanıyorlar. Pişman olacak eminim ama artık umrumda değil olan oldu.

O çocuk ne yaptığını anlayınca bakalım peşinden nasıl koşucak :D.
 
Bazı çok sevdiğim dostlarım bizi barıştırmaya uğraşıyorlar. Instagram grubu vs. Açmışlar. Fakat kararsızım ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı