90 bin TL bütçe ile kasa toplama önerisi

Bütçe
90000
yarın ola hayrola diyelim ozaman ama benim yazdığım sistemide çevremden onaylayan çok olmuştu @YüzbaşıJohnPrice sıfırdan sistem toplayınca şaşırdım
Sizin sistemde 4070Super var hocam. 90k bütçede asla alınmaz. Birde MSI sıvı soğutucu koymuşsunuz. Sıvı soğutmada MSI görünce kaçın kaçın.

Sizin sistemde 4070Super var hocam. 90k bütçede asla alınmaz. Birde MSI sıvı soğutucu koymuşsunuz. Sıvı soğutmada MSI görünce kaçın kaçın.
msi sıvı soğutucu hakkında bende duymuştum kötü olduklarını. peki nvıdıa serisinden 4070 super yerine alabileceğim ne varki 4070 ti superide hiç övmüyolar

O kadar çok kullanıcı varken bunu neye dayanarak söylüyorsun. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama lütfen.

Fiyatlar gereksiz pahalı hiçbiri fiyatını hak etmiyor 9070XT 5070 Ti ile neredeyse kafa kafaya ve fiyat 30k olarak belirlendi o ekran kartı için bedava bir fiyat.

Fiyatlar gereksiz pahalı hiçbiri fiyatını hak etmiyor 9070XT 5070 Ti ile neredeyse kafa kafaya ve fiyat 30k olarak belirlendi o ekran kartı için bedava bir fiyat.
evet fiyatlar konusunda haklısın ama 9070XT de dlss teknolojisi yok diye biliyorum belki o açıdan gereksiz pahalı olabilir.

msi dışında sıvı soğutucu için önerebileceğin kaliteli bir marka varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…