Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL’ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080’li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?
Yani aynı fiyata çok daha iyi parçalarla bir sistem alırdınız. 5070 olmasını bıraktım. Hepsi giriş seviye modeller. 80K'ya 1 hafta önce Lian Li kasalı, Aorus ekranlı AiO ve Aorus anakartlı sistem topladık.
Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL’ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080’li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?
5070 Ti olsa haksızlardı, bu bütçede 5080 sistem için her şeyden kısmak gerekiyor, ama 5070 olduğu için haklılar, 9070XT olsa gene iyi ama bu bütçede 5070 kazık.
Geçen gün bu sistemi tam 90 bin TL'ye aldım. Daha sonra başka forumlarda tartışma yaşadım. Bazıları dedi ki “5080'li sistem alırsın bu fiyata, keriz,” falan. Beni zorbaladılar. Bildiğin bu kadar kötü mü sizce?
Evet paranız boş yere gitmiş bu fiyata daha güzel sistem alabilirdin mesela o sıvı sogutma gereksiz olmuş o işlemciyi anca 3fanlı 360mm sogutabilirdi geçmiş olsun.