900 bin TL araç önerisi

• Konuyu başlatan Zehn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 644
900 bin civarı az yakan parçası ucuz ve amatör için diyince aklıma direkt o geldi.
Yok yok önerinde haklısın. Egea çok güzel bir araba. Teneke falan değil. Bu paraya alınacaklardan bir tanesi. O kişiye aldırış gösterme arabadan anlamıyor.

900 bin TL'ye az yakan, parçası ucuz olan, acemiliği atmak için bir araç önerir misiniz? Arada aman aman bir fark varsa bütçemi 1 milyon TL'ye zorlayabilirim, ancak durumumu biraz zorlar bu nedenle mümkün olduğunca 900 bin TL civarında veya daha ucuz olursa daha iyi olur.
Megane 4 alabilirsin. 1.3 TCE var mı bu paraya bilmiyorum ama 1.6 falan alabilirsin.

İcon 2016 Fluence prestij de güzel gider.

Ne olursa olsun asla Egea kullanmam kullandırtmamda hocam aynı paraya vag grubu varken.
O paraya vag grubu araçları;

300.000-500.000 km
Pert
Hor kullanılmış
Her şeyi bitik, sanayi paket araçları.

Yok yok önerinde haklısın. Egea çok güzel bir araba. Teneke falan değil. Bu paraya alınacaklardan bir tanesi. O kişiye aldırış gösterme arabadan anlamıyor.

Megane 4 alabilirsin. 1.3 TCE var mı bu paraya bilmiyorum ama 1.6 falan alabilirsin.

300.000-500.000 km
Pert
Hor kullanılmış
Hocam o araba yokuş çıkmıyor siz ne anlatıyorsunuz ?

900 bin TL'ye az yakan, parçası ucuz olan, acemiliği atmak için bir araç önerir misiniz? Arada aman aman bir fark varsa bütçemi 1 milyon TL'ye zorlayabilirim, ancak durumumu biraz zorlar bu nedenle mümkün olduğunca 900 bin TL civarında veya daha ucuz olursa daha iyi olur.

Arabadan çok anlamam ama Hyundai i20 önerebilirim otomatik vites acemiliğinizi atarsınız ayrıca güzelde görünüyor hoş bir araba bizde bir dönem kullandık aile içinde ideal. 750-800 bin arasına alabilirsiniz biraz da para cebinize kalır altında dövizde vs. yatırım aracı olarak bekletirsiniz. Özellikle gram altın.

Megane 4 alabilirsin. 1.3 TCe var mı bu paraya bilmiyorum ama 1.6 falan alabilirsin.

300.000-500.000 km.
Pert.
Hor kullanılmış.

Kafadan sallamışsın piyasadan haberin yok aç sarı site gir bak milyon tane temiz vag grubu sayarım sana Max 150k km hem de. Egea'ya da araba diyorsan sen hiç kaliteli arabaya binmemişsin aldığın Max araç Egea olmuş :)

Kafadan sallamışsın piyasadan haberin yok aç sarı site gir bak milyon tane temiz vag grubu sayarım sana Max 150k km hem de. Egea'ya da araba diyorsan sen hiç kaliteli arabaya binmemişsin aldığın Max araç Egea olmuş :)
Doğrudur kafamdan sallıyorum. 900k'ya vag grubu araçlarından bul sarı siteden. Bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı