Mustafa_Kurt
Centipat
Daha fazla
Merhabalar arkadaşlar. Yeniden başka bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Önceki konularımdan görebileceğiniz gibi emektar RX590'ımla bir takım sıkıntılar yaşadım ve tamirciye götürdüm. Tamirci bugün beni aradı ve ekran kartının güç beslemesinin bozulmuş olduğunu söyledi (bundan 1.5 hafta önce de olmuştu bu olay). Neyse işte Power Supply'ınızda bir sıkıntı olabilir onu da getirin bir deneyelim dediler. Ki PSU'mda bir arıza olabileceğinden de şüpheleniyordum zaten (durduk yere resetler, normalde aşırı basit olan oyunlarda donmalar.). Cooler Master 600W bronz sertifikalı Power Supply'ı tamir ettirmekle uğraşasım yok açıkçası hem bilgisayarda bana lazım. 800 ila 900 arası güzel bir Power Supply öneriniz var mı? Mümkünse 650-700 watt altın veya gümüş sertifikalı. Çok uzun yazdım ancak açıklama gereği duydum durumumu. Ayrıca ekstra bilgi olarak masaüstü bilgisayarımda ATI Radeon HD 3650 takılıydı, az önce PC'yi açtığımda fanı aşırı yavaş dönüyordu (yanık kokusu sayesinde fark edip kapattım). Bu da bir PSU arızası mıdır bilemedim. Bu konuyu açtıktan sonra PC'den söküp temizliğini yapacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: