900 TL PSU tavsiyesi

Bütçe
800-900
EVGA BQ kötü, Cougar STX'e bu bütçede bakılmaz. Pylon güzel ama bu bütçede daha iyileri var.

PH-P650G alınız bütçe çıkarsa.

EVGA BQ kötü, Cougar STX'e bu bütçede bakılmaz. Pylon güzel ama bu bütçede daha iyileri var.

PH-P650G alınız bütçe çıkarsa.
Hocam sizin ve ilk yazan arkadaşın önerisiyle ph p650g alayım diyorum. Anakart işlemci beslemesi (terimini bilmiyorum) 8 pinli herhalde sıkıntı çıkarmaz ama arkadaş dikkatli ol demişti. Kasa atx kasası anakart matx. B450m pro m2v2. Siparişini vereceğim bir kaç saat içerisinde.

Hocam sizin ve ilk yazan arkadaşın önerisiyle ph P650G alayım diyorum. Anakart işlemci beslemesi (terimini bilmiyorum) 8 pinli herhalde sıkıntı çıkarmaz ama arkadaş dikkatli ol demişti. Kasa ATX kasası anakart mATX. B450M Pro M.2 v2. siparişini vereceğim birkaç saat içerisinde.

Uyumsuzluk yok bu bahsi geçen donanımlarda, B450M-A Pro M.2 anakartta 4 pin işlemci besleme girişi var. 4+4 gelen enerji kablosundan bir kısmını tırnaktan ayırmanız gerekecek. Arkadaşın dediği dikkatli ol dediği kısmı budur büyük ihtimal.

Uyumsuzluk yok bu bahsi geçen donanımlarda, B450M-A Pro M.2 anakartta 4 pin işlemci besleme girişi var. 4+4 gelen enerji kablosundan bir kısmını tırnaktan ayırmanız gerekecek. Arkadaşın dediği dikkatli ol dediği kısmı budur büyük ihtimal.
8 pinim var sıkıntı olmaz, anlam karmaşası olmuş önceki mesajımda 😅.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı