900 TL Telefon Önerisi

egeseckin

Hectopat
Katılım
1 Mart 2013
Mesajlar
39
Herkese merhabalar 900TL gibi bir bütçe ile telefon almayı düşünüyorum ama telefonda oyun oynamayı seven biriyim. HTC veya samsung olmasını istiyorum. Samsung galaxy SIII mini dışında önerilerinize açığım şimdiden herkese teşşekkürler.
 
Lumia 720 Tavsiye ederim. Satın aldım ben oldukça başarılı ve Lumia serisinin en ince telefonu.
 
Lumia 720 Tavsiye ederim. Satın aldım ben oldukça başarılı ve Lumia serisinin en ince telefonu.

Emrah onu sen annene almıştın diye hatırlıyorum. Bence buradaki adam gerçekten oyun oynayacak ve telefonu kişiselleştirecek. Ayrıca uygulama bolluğu istiyor.

O yüzden Android alması lazım.

S III M. akıllı bir tercih.
 
Neden illa HTC ve Samsung? HTC ve Samsung'un ünü S4 ve HTC One'da geçerli, diğer düşük performanslı Samsung ve HTC ürünlerini alırsan pek hava atamazsın. General Mobile Discovery harika bir fiyat performans canavarı.
 
Kim demiş samsung un ününün s4 te geçerli olduğunu. S2 yi zamanında performans ve hız bakımından geçen varmıydı. Hiç S2 kullandınmı. O telefonlara laf etmeyelim. Ayrıyeten düşük performanslı ne demek ya :). Şu an bile S2 nin 2. el piyasası muazzam şekilde güzel. Eğer ikinci el alacaksan temiz bir galaxy s2 almanı öneririm. Veya spot s3 te olabilir. Tabi illa 0 istemiyorsan. Şimdi bile çıkan tüm oyunları s2 de rahatlıkla oynayabilirsin.
 
Sadece bellirli markala saplanmak bence yanlış olur. Her markanın iyi ve kötü telefonu var. Galaxy Ace'yi de üreten Samsung, S4'ü de. Her markanın iyi ve kötü telefonları var.
 
HTC'nin desire x adlı telefonunu almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında yorumlarınız bekliorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı