Istediğin kriterlere en uygunu buÖnceliğim beyaz renk ve kırmızı switch. Full RGB bir klavye arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Hocam kargo ve vergiyle bütçemi aşıyor, daha uyguna bir klavye önerebilir misiniz?Istediğin kriterlere en uygunu bu
Huano Switch ile geliyor fena Switch sayılmaz fakat 1300 bandına çıkıp kemove k68 almak çok daha iyi olur.
Prime ile daha ucuza geliyor.Hocam kargo ve vergiyle bütçemi aşıyor, daha uyguna bir klavye önerebilir misiniz?
Hocam bunun beyazını RGB diye aldım ancak rainbow gönderdiler, çoğu mağazada öyleymiş diye duydum iade ettim. Amazon Prime ile ne kadara geliyor toplam?Prime ile daha ucuza geliyor.
Siyahi var beyazını da bulucam şimdi. 900 tl bandına adam gibi yok daha düşüğünü oneriyorum.
Hocam bu yazdığınız kriterlerden şu olmasa da olur dediginiz var mı ?Hocam bunun beyazını RGB diye aldım ancak rainbow gönderdiler, çoğu mağazada öyleymiş diye duydum iade ettim. Amazon Prime ile ne kadara geliyor toplam?
Beyaz olmasada olur, ancak RGB kesin istiyorum.Hocam bu yazdığınız kriterlerden şu olmasa da olur dediginiz var mı ?
Hocam istediğiniz kriterlerdeki en uygunu bu olabilir. 1037TL ye denk geliyor. 137TL daha koyabilirsen alınabilecek bir klavye.Hocam kargo ve vergiyle bütçemi aşıyor, daha uyguna bir klavye önerebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.