900 TL'ye %60 klavye önerisi

Bütçe
900
Attıklarımdan en iyisi dk61e hariç rk68 o zaman peki kablosuz olduğu için bariz gecikme vesaire yaşar mıyım(rust,ready or not fln oynuyorum.)? Ve dk61se nasıldır?
Hocam bariz bir gecikme olmaz fark etmezsiniz bile. DK61E en iyisi fakat ben olsam almazdım. Benim için mekanik hot-swap olması önemli. DK61E optik mekanik hot-swap olmasına rağmen bana hitap etmiyor çünkü ben switch değiştirmeyi seviyorum. Optik mekanik switch seçeneği çok az o yüzden.

Tamam, teşekkürler.

Hocam bariz bir gecikme olmaz fark etmezsiniz bile. DK61E en iyisi fakat ben olsam almazdım. Benim için mekanik hot-swap olması önemli. DK61E optik mekanik hot-swap olmasına rağmen bana hitap etmiyor çünkü ben switch değiştirmeyi seviyorum. Optik mekanik switch seçeneği çok az o yüzden.
Dk61se nasıldır?

Bu model ve dk61se nasıldır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı