RGB şart değilse
Kullandıkları Switch nedir? Özelliklerde göremedim ama
RGB şart değilse
Outemu Switch hocam.Kullandıkları Switch nedir? Özelliklerde göremedim ama
Bu saydıklarımdan dk61 dışında iyiden kötüye sıralar mısınız?RGB şart değilse
1-e yooso ve rk68 diyebilirimBu saydıklarımdan dk61 dışında iyiden kötüye sıralar mısınız?
Attıklarımdan en iyisi dk61e hariç rk68 o zaman peki kablosuz olduğu için bariz gecikme vesaire yaşar mıyım(rust,ready or not fln oynuyorum.)? Ve dk61se nasıldır?1-e yooso ve rk68 diyebilirim
2-k530
3-rk25
bana göre böyle
Hocam bariz bir gecikme olmaz fark etmezsiniz bile. DK61E en iyisi fakat ben olsam almazdım. Benim için mekanik hot-swap olması önemli. DK61E optik mekanik hot-swap olmasına rağmen bana hitap etmiyor çünkü ben switch değiştirmeyi seviyorum. Optik mekanik switch seçeneği çok az o yüzden.Attıklarımdan en iyisi dk61e hariç rk68 o zaman peki kablosuz olduğu için bariz gecikme vesaire yaşar mıyım(rust,ready or not fln oynuyorum.)? Ve dk61se nasıldır?
Dk61se nasıldır?Hocam bariz bir gecikme olmaz fark etmezsiniz bile. DK61E en iyisi fakat ben olsam almazdım. Benim için mekanik hot-swap olması önemli. DK61E optik mekanik hot-swap olmasına rağmen bana hitap etmiyor çünkü ben switch değiştirmeyi seviyorum. Optik mekanik switch seçeneği çok az o yüzden.
Bu model ve dk61se nasıldır?Hocam bariz bir gecikme olmaz fark etmezsiniz bile. DK61E en iyisi fakat ben olsam almazdım. Benim için mekanik hot-swap olması önemli. DK61E optik mekanik hot-swap olmasına rağmen bana hitap etmiyor çünkü ben switch değiştirmeyi seviyorum. Optik mekanik switch seçeneği çok az o yüzden.
Hocam DK61SE fiyat performans klavyedir, güzeldir. Attığınız klavye 800TL'ye denk geliyor. 800TL'ye hot-swap bir klavye alabilecekken bunu almak saçma olur biraz.
Dk61se rainbow sanırım internette neden bir sürü RGB şeklinde video var? Amazon.com.trHocam DK61SE fiyat performans klavyedir, güzeldir. Attığınız klavye 800TL'ye denk geliyor. 800TL'ye hot-swap bir klavye alabilecekken bunu almak saçma olur biraz.
DK61SE'nin bir sürü farklı modeli var hocam. Çoğunluğu tek renk led diye biliyorum. RGB olanını ilk defa sizden duyuyorum. Rainbowdur muhtemelen.Dk61se rainbow sanırım internette neden bir sürü RGB şeklinde video var? Amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.