900 TL'ye ekran kartı önerisi

İkinci el RX 570 bulmak gerçekten çok zor. En son bakdığımda neredeyse sıfırı ile aynı fiyat idi.
Bende ondan dolayı sıfır almayı düşünüyorum az kullanılmış satıcağım için fiyatı düşürmem çok zararda etmem hem 5 6 ay işim görülür hemde üstüne para ekler o paraya en iyisi neyse işlemcimin besleyeceği onu alırım 3200-3400 bi bütçem olucak 5 6 ay sonra

Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayar topluyorum. Bilgisayarımın ekran kartı hariç tüm parçalarını topladım ve elimde 900-1000 TL bütçe kaldı. 5-6 ay sonra elime iyi bir para geçecek, o süre zarfında bilgisayar yatmasın istiyorum. Oyun oynatacak bir ekran kartı alayım, 5-6 ay sonra satar üstüne para koyar, GTX1660S alırım diye düşünüyorum. Sizce nasıl yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

Sistem özelliklerim şu şekilde.

İşlemci: AMD Ryzen3 3100 işlemci.
Anakart: Gigabyte B450M S2H anakart.
RAM: XPG 8 GB Gammix D30 3000MHz CL16 DDR4(bir tane daha ekleyeceğim)
SSD: Patriot Burst 480 GB.
Güç kaynağı: High Power 600 Watt 80+ Gold.
Kasa: MSI MAG Forge 100R.
Monitör: ASUS TUF Gaming VG24VQ.

Bence güç kaynağı gereksiz pahalı olmuş 200 300 TL daha ucuz bir şey alınarak ekran kartına eklenebilir.

Rx550 al sonra satar iyi bir şey alırsın

0 al garantili diye satması kolay olur.
Screenshot_2021-01-05-00-37-44-476_com.android.chrome.jpg

Bende ondan dolayı sıfır almayı düşünüyorum az kullanılmış satıcağım için fiyatı düşürmem çok zararda etmem hem 5 6 ay işim görülür hemde üstüne para ekler o paraya en iyisi neyse işlemcimin besleyeceği onu alırım 3200-3400 bi bütçem olucak 5 6 ay sonra
Attığım linkteki bence gayet alınabilir hem de garantisi olduğu için kutusu ile birlikte 2.el satarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı