900 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
900

kagaans

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
248
Çözümler
3
Yer
Manisa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Mühendisi
Arkadaşlar iyi forumlar,

Başlıkta belirttiğim gibi 900 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı arıyorum. Ses kasabilme yeteneklerinden sonra en önemli kısmı rahatlıkta çantada taşımaya uygun olması. Örneğin mikrofonu sabit olmamalı, bir önceki kulaklığımı pert ettim bu şekilde. Forumlarda gezdiğim kadarıyla HyperX Cloud 2 çok öven de var, çok sorun yaşayıp iade eden veya etmeye çalışan da. Bu yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. 2015 model bir kulaklık olması da düşündürüyor. SteelSeries Arctis 3 modelini de düşünüyorum. Rahatlık konusunda çok övülse de oyunlardaki ses yeteneği konusunda HyperX Cloud 2'den çok daha geride diye söyleniyor. Tabii ki ses kasabilmeliyim fakat en nihayetinde e-sporcu değilim, rahat olması ve taşımaya uygun olması da benim için çok önemli. Logitech, SteelSeries veya HyperX haricinde bir marka düşünmüyorum. Yine de bu bütçeye kadar olan tüm önerilere açığım.

Ayrıca, bir ihtimal bütçeyi yükseltip kablosuz kulaklığa da yönelebilirim. Bu durumda SteelSeries Arctis 1 Wireless, Logitech G435 gibi alternatifler var şu an en çok gözümün önünde olan. Bunların hepsini dikkate alarak önerilerde bulunursanız sevinirim. Kablolu kulaklıkta 900, kablosuz kulaklıkta ise ne kadar uygun o kadar iyi olarak düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar hyperx Cloud iyidir. Kargo esnasında kutusu zarar gördü diye iade edip parasını aldım.
https://www.hepsiburada.com/razer-kraken-tournament-edition-thx-spatial-audio-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000H9SJ6?magaza=KöstechBilişim&url_src=and-product-detail
Bunu almıştım.
Razer Daha ucuzdu ve amazondan tank gibi sağlam kargoyla göndermişlerdi.

Görüşleriniz için teşekkür ederim, kablosuz kulaklık olarak bir öneriniz olur mu peki? Veya SteelSeries Arctis 3'e göre avantajı çok mu büyük Cloud 2'nin?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı