900 TL'ye PS Vita alınır mı?

Peki o fiyat bandına kırık PS3 alınır mı hocam? Şimdi PS4'üme God of War 3, Uncharted 1-2-3 ve TLOU Remastered almaya kalksam hepsi toplam 400 TL'ye yakın yapıyor. Öyle yapacağıma 800-900 TL'ye kırık PS3 almam daha mantıklı hareket olmaz mı?

Kırık PS3 alınır zaten. İnternette oyunları inidirip PS3'ye yükleyip oynayabiliyorsun.

Kırık PS3 alınır zaten. İnternette oyunları inidirip PS3'ye yükleyip oynayabiliyorsun.

Biliyorum hocam da fiyatı 900 TL. Elimde PS4 var fakat dediğim oyunları oynamak istiyorum ve PS4'e satın alsam 400 TL gibi fiyata denk geliyor hepsi. 900 TL verip PS4'ün yanına PS3 almak, Vita almaktan daha mantıklı o halde.

Biliyorum hocam da fiyatı 900 TL. Elimde PS4 var fakat dediğim oyunları oynamak istiyorum ve PS4'e satın alsam 400 TL gibi fiyata denk geliyor hepsi. 900 TL verip PS4'ün yanına PS3 almak, Vita almaktan daha mantıklı o halde.

Dediğin oyunların hepsi indirimlerde toplam 220 civarına bulunabiliyor. Eğer sadece PS3 de olan oyunları da oynarım dersen olabilir ama PS4 e almak daha mantıklı.

Dediğin oyunların hepsi indirimlerde toplam 220 civarına bulunabiliyor. Eğer sadece PS3 de olan oyunları da oynarım dersen olabilir ama PS4 e almak daha mantıklı.
Hocam saydığım oyunlar Akakçe sitesinden bakıp hesapladığımda toplam 367 TL'ye denk geliyor. O oyunlara da artık indirim falan yapılmıyor eski oyun olduğu için. Yani düz hesap bu oyunlar 400 TL. PS3 alırsam aralarında 500 TL fark var.
@Cre4TiveTR Max 500 eder 900 ne çok fazla.
Evet ederleri o fakat malum serbest piyasa.

Hocam saydığım oyunlar Akakçe sitesinden bakıp hesapladığımda toplam 367 TL'ye denk geliyor. O oyunlara da artık indirim falan yapılmıyor eski oyun olduğu için. Yani düz hesap bu oyunlar 400 TL. PS3 alırsam aralarında 500 TL fark var.

Bence kırık PS3 al 600-700'e bile bulursun istediğin oyunu bedava indir oyna.

Sorun zaten akakçe den bakman. Eski oyunların sıfırları pahalı olur. Ben param güvende ile sahibinden alıyorum bütün oyunlarımı. Bunun dışında benim dediğim fiyatlar indirimde PS store fiyatları.

Sorun zaten Akakçe'den bakman. Eski oyunların sıfırları pahalı olur. Ben param güvende ile sahibinden alıyorum bütün oyunlarımı. Bunun dışında benim dediğim fiyatlar indirimde PS Store fiyatları.

Param güvende sisteminde tereddütlerim vardı hep hocam. Param güvende ile satan satıcılar asla dolandırma eyleminde bulunamıyorlar mı? Dolandırılma riski yoksa, dediğiniz gibi Sahibinden sitesinden almam daha mantıklı o halde.

Param güvende sisteminde tereddütlerim vardı hep hocam. Param güvende ile satan satıcılar asla dolandırma eyleminde bulunamıyorlar mı? Dolandırılma riski yoksa, dediğiniz gibi Sahibinden sitesinden almam daha mantıklı o halde.

Alıcıyı koruyor. Bazı satıcılar param güvende yapmak istemiyor ama yapan da bulunuyor. Ben çok kez hem sattım hem aldım hiçbir sorun yaşamadım. 1500-2000 TL'lik elektronik olmadığı için içindekini alayım bozuk bir şeyyle değiştireyim falan yaşanmıyor. Zaten alıcı olacağınız için sahibinden bir şey olsa bile lehinize karar alır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı