900 TL'ye Tablet PC Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan 0231
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2B

0231

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
18
Arkadaşlar bilgisayar iyi güzel evde işimi görüyor :D Fakat dolaşırken yanımda güzel bir cihaz olması gerekiyor oyun için :D Android ios falan filan fark etmez :DReal racing 3 , minecraft pocket , gangstar vegas mı ne o falan gta3 gibi oyunlar oynarım :D Var mı böyle bi cihaz ?
 
iPad mini al bana yurtdışından hediye geldi. 32 gb wi-fi çok memnunum 16 ya da 24 GB alabilirsin. Vatan'da 700 ya da 800 liraydı. Günün fırsatı ürünlere düşüyor başka sitelerdende bakabilirsin.
 
Ben ipad miniye baktım inceleme fırsatı bluamadım ama :( 16 GB vatan'da 894 tl gibi bir şey dediğim oyunlar kasmıyorsa ipad mini alabilirim :)
 
iOS 7 mevcut şuan bende. Dediğin oyunları oynadım kasma yok gangster rio var bende. Vegas indiremedim.
 
Fark etmez gangstar rio veya vegas ikisinide oynayabilirim :) iPad miniyi alıcam retina ekran olmaması sorun oluyor mu peki ?
 
iPad mini 2. generation du galiba onu bekleyebilirim gibi. Zaten ilk ios deneyimim olucak bir kaç kez ipad 2'yi kullanmıştım arkadaşımda vardı hoşuma gitti ama android ürünlerden vazgeçmedim :D Bekleyemezsem ipad mini alıcam. Teşekkürler yardımın için.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı